When a scris:
Am in fata, postat pe pagina de facebook a unui tatic care nu si-a mai vazut copilul de luni de zile un printscreen al discutiei cu fosta sotie. Omul o intreaba, citez Buna seara, te rog sa confirmi ca x ( copila) este cu tine in aceasta seara si ca este bine
Foarte civilizat as zice, tatal era ingrijorat ca nu mai stia de copila lui de saptamani, nu stia daca e plecata sau nu, sanatoasa sau nu. Se vede acum raspunsul mamei, tot citat Nu pot, ma f...t
Buna.seara.
Fabricarea.de.probe.si.nimic.mai.mult.De.la.o.vreme,fb.a.devenit.un.mediu.manipulator.
pur.si.simplu.comunicarea.normala.a.disparut.Preferam.sa.ne.inchidem.viata.pe.
asa.numita.pagina.de.socializare.unde.ne.vom.plange.singuri.de.mila.
incercand.sa.ne.dam.singuri.dreptate.prin.aplauzele(like-urile).primite.si.prin.
comentariile.uneorile.neacdecvate.
Barbatul.in.plenipotenta.lui.masculina.mascul.alfa.a.devenit.victima.perfecta.a.unei.femei.
care.a.indraznit.sa.divorteze.de.el.
Iar.el.ca.un.domn.educat.posteaza.pe.fb.eventual.la.public.franturi.din.conversatia.privata.
avuta.cu.un.profil.in.loc.sa.gaeasca.o.cale.de.comunicare.veche.de.cand.lumea.
Vorbirea.directa.adica.,prin.sunete.Aici.il.pot.incadra.la.cyborg.sa.imi.fie.cu.iertare.
Mi-a.atras.atentia.acel.Buna.seara.urmat.de.o.impunere.sa.i.se.confirme.
faptul.ca.mama.este.cu.minora.si.ca.este.bine.
Depinde.si.de.ora.la.care.a.spus.acel.buna.seara.Putea.sa.fie.si.ora.24.Aceasta.nu.o.stim.
modalitatea.de.exprimare.a.amandorura.lasa.de.dorit.
Domnul.se.pare.ca.nu.are.o.impresie.buna.despre.doamna,ex-sotie.care.a.indraznit.
sa.se.elibereze.din.chingile.unei.casatorii.nereusite.Doamna.pare.sacaita.de.aceste.mesaje.
laconice.si.insinuoase.
Ce.dorea.de.fapt.domnul.sa.afle?Cu.cine.isi.petrece.noaptea.doamna?
Daca.intradevar.ii.pasa.numai.de.copil,in.acel.mesaj.ii.putea.ordona.doamnei.
sa.ii.transmita.fetitei.cat.de.mult.o.iubeste.si.ca.nu.o.poate.uita.
Dar.asa...o.intrebare.care.lasa.loc.de.interpretare.
Exista.domnilor.cai.de.a.comunica.intre.dumneavoastra.si.copiii.vostri.dar.preferati.
sa.va.rezumati.la.primi.informari.imediate.indiferent.de.ora.si.sa.fie.promte.
Cu.ce.il.incalzeste.pe.acel.copil.sa.fie.cronometrat.de.catre.parintele.rezident.
spre.a.informa.parintele.nerezident.ce.face.la.fiecare.minut?
Nu.cumva.acest.minor.devine.un.obiect?
Este.nebuna.mama.Ok.Dar.de.dragul.copilului.ii.joci.in.struna.Acel.copil.nu.trebuie.sa.asiste.
la.razboiul.vostru.
Cat.de.nebuna.ar.fi.acea.doamna.tot.va.va.comunica.despre.copil.
Lasati.doar.poarta.deschisa.oricand.
Imi.cer.scuze.pentru.puncte.Nu.imi.functioneaza.spacebar-ul.
Si.ganditi-va.ca.fortand.usa.este.posibil.sa.o.rupeti.Iremediabil.