In cazul meu a mintit copilul ca nu vin la serbarea de sfarsit de an desi i-am spus ca vin si am venit fix cand a inceput serbarea...dar copilul a fost facut sa planga de catre mama chipurile pe motiv ca nu am venit la serbare (si mama copilului spunea toate astea cu mine de fata la serbare)...
Astea sunt cuvintele userului.
Recapitulăm: Tăticul merge la serbarea copilului, ajunge fix când începe serbarea.Îşi găseşte copilul plângând. Nu a fost acolo înainte de începerea serbării, astfel încât să audă că "mama a minţit copilul", este o presupunere a domnului sau o acuzaţie nedovedită;
copilul a fost făcut să plângă de către mama chipurile pe motiv că nu am venit la serbare poate fi interpretarea cuvintelor :"plânge fiindcă a crezut că nu vii la serbare" şi iar o acuzaţie nefondată:"mama a făcut-o să plângă".
Stimate When, repet, chiar insistaţi să vă demonstraţi logica strâmbă:
Si doamna, daca acum, cu atatea dovezi, tot nu sunteti in stare sa recunoasteti ca mama e de vina, ca nu e scuzabil sau de acceptat asemenea comportament, nu spune decat foarte foarte multe despre dumneavoastra.
Care ar fi dovezile, stimabile domn?Presupunerile domnului?
Faptul că orice ar face o mamă
ea este de vină spune foarte multe despre dumneavoastră. Mama e de vină şi că respiră :)) Hai să o penalizăm !