Aveti mai sus o mostra a doamnei PS care nu isi mai bate capul =D>
Daca cu ceva cu care nu va bateti capul postarea dumneavoastra e jumatate de pagina, la un subiect interesant cred ca e un adevarat manual.
Martonze, exista unii oameni care doar din "lupte" se hranesc si cu "lupta" incearca sa-si ascunda orice esec din viata personala. Unii dintre acesti vajnici luptatori, in bine cunoscuta politica de victimizare, isi zic sau zic chiar cu glas tare: Cum sa am eu o cariera sau o ascensiune profesionala sau un loc respectat in societate sau o viata personala, sau un sens al anilor care trec peste mine? Cum sa fac eu ceva care sa reprezinte un model de urmat pentru copilul meu, de care fiul/fiica mea sa fie mandru/a? Cum sa ofer eu copilului meu prilejul de a i se umfla pieptul de mandrie spunand tatal meu e profesor si toti elevii lui spun ca e cel mai bun? Am avut eu timp de asa ceva? Eu mi-am dedicat fiecare clipa "luptei". Mai ca esti gata sa crezi, dar la o privire mai atenta constati ca nu era nimic de capul omului ala nici inainte de inceperea "luptei".
Ati descris perfect parintele alienator doamna PS.
In rest, cum sa nu va dau dreptate cand graiti cu atata adevar, cainii latra, caravana trece. Ii spunem caravana penalizarilor care a inceput sa treaca pe la alienatori, Doamna PS, cred ca va suna cineva la usa, sa fie oare executorii?????? de cateva luni nu mai puteti fi sigura ca nu sunt, nu-I asa?
Martonze, sa spui copilului ca tatal il iubeste si ar fi trist sa nu-l vada e minciuna? se numeste incurajare. Cum te porti cu tatal, te porti cu jumatate din copil. Ignori nerezidentul, ignore jumatate din copil.
Cred ca e un abuz sa nu incurajezi un copil sa fie intreg, sa nu il sustii.
Ce sa ii spuna copilului? Adevarul despre celalalt parinte care ca si ea are calitati si defecte, calitati pentru care s-a indragostit de el si defecte care I-au indepartat, insa ca amandoi il iubesc mult, neconditionat, in felul lor.
Multi dintre cei ce-si vor copiii nu au fost absenti din viata copiilor lor. Aveti cumva un stiudiu de caz, o statistica? Cei care bat drmul pe la tribunal au fost majoritatea covarsitoare mereu prezenti in viata copilului lor. Nu o mai intoarceti cum va convine.
Martonze, referitor la tot ce povestiti de ostul sot, o sa va ascult sfatul si o sa ma decid dupa ce ascult si variant lui. Din ce am postat aici si din ce am citit m-am convins eu, cum ca adevarul dumneavoastra difera de realitate.