avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alegerea reprezentantilor salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alegerea reprezentantilor salariatilor

Imi poate spune cineva daca exista vreo lege care sa reglementeaze alegerea reprezentantilor salariatilor. Care sunt modalitatile de alegere, remuneratia, etc
Cel mai recent răspuns: Bogdan_Polo , utilizator 14:15, 16 Noiembrie 2010
Sugerati-le punctelor de lucru sa isi delege (aleaga) cate un reprezentant. Se vor aduna un nr.de reprezentanti egal cu nr. de punctele de lucru. In tabelul in care sunt trecuti TOTI salariatii, fiecare vor semna pentru reprezentantul lor. Parerea mea :)
directorul unei societati comerciale,poate fii reprezentantul salariatilor?!
:-/........si reprezentantul patronatului cine sa mai fie?
Buna pt negocierea CCM la un numar de 146 de salariati sunt suficienti 4 reprezentanti ai salariatilor? Dar pt 80 salariati 3 sunt suficienti?
Nicaieri nu este reglementat un anumit numar.

Este suficient si 1 singur reprezentant :)

Alte discuții în legătură

Alegerea reprezentantilor salariatilor alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Societatea noastra vrea sa demareze negocierea colectiva. In acest sens, se vor alege reprezentantii salariatilor. La un nr de 54 angajati, am ... (vezi toată discuția)
Reprezentantii salariatilor Geta Ramona Geta Ramona Pot avea reprezentantii salariatilor functii de conducere in cadrul unitatii? (vezi toată discuția)
proces verbal al adunarii angajatilor alinaion82 alinaion82 • PROCES VERBAL al adunarii angajatilor incheiat cu ocazia alegerii reprezentantilor ... (vezi toată discuția)