adriantot a scris:
Sunt de acord cu protestul magistratilor.
De jumatate de an se striga de sus la ei ca sunt "jmecheri", ca au sporuri , ca au venituri mai mari decat altii, etc. Aceste strigate au vrut sa pregateasca masurile de diminuare a veniturilor acestora, dar si mai mult, au avut drept scop dezbinarea societatii. Ati auzit de dictonul "dezbina si stapaneste" ? Asta vrea conducatorul iubit , sa puna oamenii, categoriile profesionale, una impotriva alteia. Pe rand au fost tratate pe sticla televizorului mai multe categorii care au venituri mai bune in tara asta. S-a promis , s-a amenintat ca le taie, ca le suspenda , ca le amana, etc. Poate ca multi din acestia acceptau sa castige mai putin pentru o anumita perioada , dar nu ai cum sa suporti sa fii facut hot, "jmecher cu venituri de nesimtit" atata timp cat toate aceste categorii muncesc si sunt platiti conform legilor trecute prin parlament si promulgate de presedinte. Nu-si iau aceste drepturi haiduceste asa cum incearca acum guvernantii care modifica legile prin ordonante.
Am si eu 2 procese si ma afecteaza , dar si eu as fi facut la fel daca eram in locul lor.
Sa inteleg ca toata tevatura asta se datoreaza orgoliului ranit? Ne luam jucariile si plecam?