Nu v-am acuzat. Am zis exact ce spune legea în privința legalității și nu cred că e normal să aruncați venin jignindu-mă ca și cum eu aș fi Gică Contra (n-au sens atacurile împotriva mea, eu doar arăt ce scriu textele legale - dacă vreți să le respectați, e problema dvs. și a celor din Asociația dvs. imens de mare ca număr de proprietari).
Aici discutăm strict pe baza legilor și eu am comentat faptul că ați spus că dacă trimiteți prin SMS ați rezolvat problema convocării a 504 proprietari. Sunt curios - la câți proprietari ați trimis SMS, pentru a-i înștiința despre Adunarea Generală ?
Dar vă întreb ceva și mai important, pentru a ști dacă ați respectat ce spune H.G. 1588/2007, art. 14, alin. 5 (odată ce e articol de lege, nu-l mai respectăm deloc, știind că Instanțele au anulat hotărârile A.G. luate fără dovada convocării legale a proprietarilor ?). Citind textul legii, cum dovediți dvs. că i-ați convocat pe TOȚI proprietarii strict pe baza semnării de către toți cei 504 proprietari a acelui celebru Tabel Nominal Convocator (nu există nicăieri în lege altceva decât acesta, semnat de toți proprietarii, nu prin SMS, că nu e o dovadă a re-convocării) ?
Nu vreau răspunsuri precum că legea e dură ... așa e, recunosc, e dură, dar dacă vrem ca într-un condominiu să forțăm lumea să vină la Adunările Generale (măcar să dovedim că i-am informat) și să nu le luăm dreptul de vot și de informare, să arătăm Instanțelor că avem dovada acelui T.N.C.
Unde-i lege, nu-i tocmeală ! Așa cum cei care conduc Asociațiile de Proprietari dau în judecată pentru Pretenții materiale pe baza unor legi, aceleași legi trebuiesc respectate și de ei ... sper că nu-mi veți spune că dvs. și alții sunteți exceptați de la rigorile legii !
Dacă impun respectarea legilor de către toți, sunt catalogat Gică Contra (cârcotaș) ?
Ciudat mod de abordare.
Adam Grecu a scris:
Speranța dvs. moare ultima - nicio grija...
Si ce mai/nu mai prevede legea, dacă SMS-urile nu este o procedura legala ?
Dar un proprietar poate comunica indecșii apometrelor prin SMS ? Este legal sau nu ?
În fine, am mai spus - Gica Contra este la post !