Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest protest.
Am intalnit pareri diferite si, personal, sunt putin dezamagita de lipsa de reactie la nivel oficial a asociatiilor profesionale din avocatura etc.
Sau poate imi spuneti voi ca ele exista si eu sunt insuficient informata, cine stie.
Cam cat credeti ca o mai tinem asa? Mie mi-a placut cel mai mult atitudinea Tribunalului Bucuresti in hotararea luata in adunare... Frumos, explicit aratate cauzele ce se vor judedeca...
In alte parti cum e? Prin tara...
Pare ca se continua... Cati magistrati sunt in tara?
Ca petitia aia e semnata doar de 1800 de oameni... cam putin, zic eu.
Aia cu intreruperea totala e abuziva pe fata, zic; le inteleg doleantele, sunt comune cu ale mele multe dintre ele, dar chiar nu au gasit o modalitate legala de a forta autoritatile sa-i auda?
Adicatelea eu trebuie sa gasec legal, ei nu...
Cu cat se extremizeaza protestul, cu atat ma simt mai putin intelegatoare. Nu e normal...
Pe realitatea.nety am gasit info despre continuarea protestului la unele instante, nimic insa de judecatoriile sectoarelor 1, 3, 4, 6.
CAB si TMB continua, vad.
Se deschid arhivele si la restul? Macar sa-mi vad dosarele... sa nu le uit, nu de alta...