avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura notariala - iesire minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura notariala - iesire minor din tara

Buna ziua.
Am si eu o situatie. Am divortat, si in urma divortului instanta a hotarat custodia comuna a copilului cu domiciliul la mama. Fosta sotie m-a sunat sa-mi spuna sa merg la notar pentru a-i face o procura sa poate iesi cu copilul (minor) din tara. Eu nu sunt de acord cu acest lucru. Are vreo cale legala prin care ma poate obliga sa-i fac acea procura?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 12:43, 2 Martie 2017
Asteapta dnule when cazarea la targsor, in vreme ce astepti insa implinirea de astfel de inalte idealuri sa vezi ce bine vei colobora si cate vei afla. Asta e comportamentul tipic, care genereaza raspunsuri pe masura. Dvs dnule when insa consolati-va cu imaginile de la targsor si cu penalitati, caci am constatat, ce coincidenta, ca asa cum numerosi tati devin someri odata cu introducerea cererii de divort, a inceput sa se intample si mamelor odata cu ajungerea la penalitati sa faca venit minim pe economie. Ce sa vezi, ce coincidenta.Viata e grea. Asa ca va ramane doar varianta cu idealul paturilor suprapuse. Dar si acolo, va asigur se ajunge cu mare, mare trecere de timp, timp in care, precum v-am mai spus, ramane plasma si berea.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2017
proastasatului, utilizator
Atunci e o veste buna domana PS ca la Targusor te primesc si cu salariu minim :P
Absolut, la fel ca si la Rahova si Jilava, e loc si pentru mame si pentru tati, mai ales cand acestia din urma au si ceva antecedente penale.
Aratati-le dvs acelor parinti pe care ii indemnati doar la conflicte perpetue hot jud in care a fost respinsa cererea de suplinire consimtamant si asigurati-ii ca daca merg pe mana dvs si pierd le veti plati dvs cheltuielile de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2017
proastasatului, utilizator
Ah, si eu care credeam ca sunteti femeie =D>

Sunt pro inchisoare pentru parintii abuzatori, fie ei femei sau barbati.

Si cred ca atunci cand vor exista repercusiuni, se vor imputina procesele care sunt acum pe rol pentru ca unul refuza sa informeze si sa respecte drepturile propriului copil.
Sub umbrela asta a vacantei de vara se considera ca s-a dat verde la a te razbuna pe fostul.

Aratati-le dvs acelor parinti pe care ii indemnati doar la conflicte

De unde pana unde dorinta de a cunoaste unde iti pleaca copilul si cu cine este sinonim cu conflictul????
Cred insa ca ati avut mare dreptate cand ati mentionat de Balaceanca, incep sa cred ca e un loc mai potrivit decat Targusorul......in special cand incep sa apara vocile care iti spun sa faci lucruri.....

Normal ca atunci cand nerezidentul din motive neintemeiate nu da acordul sau cand nici nu raspunde, se suplineste consimtamantul. Atunci insa cand are motive intemeiate....... no way...

Repet, nu mai incercati sa dezinformati doar pentru a permite abuzul asupra minorilor. Un parinte are dreptul sa vegheze, un parinte doar daca e informat poate veghea. Simplu.



Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2017
When, utilizator
Si cand am raspuns, m-am gandit ca mama ar fi femeie si tatal barbat, dar cu atata aliniere europeana a legii nici asta nu parte batuta in cuie!
Alienare, alienatori sunt cuvinte folosite in "clubul" dvs. Nicio lege romaneasca si niciuna europeana NU recunoaste asa-zisa alienare pe care o tot propovaduiti pe aici. Dar stim, ce e Germania, Franta, Uk in fata evolutiei si intelegerii romanesti! Aia-s toti inapoiati si fraieri, aici e mama civilizatiei.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am rugămintea daca mă puteți lămuri cu un aspect ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua! Am rugămintea daca mă puteți lămuri cu un aspect referitor la obținerea unui pașaport pt minori. Sunt în proces de divorț copilul este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu o sentința pronunțată recent . ... Ela S Violeta Ela S Violeta Buna ziua, Am o problema cu o sentința pronunțată recent . De când instanțele de judecată acordă suplinirea acordului unuia dintre părinți ( în ... (vezi toată discuția)
Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)