avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenzi incalcare ROI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenzi incalcare ROI

Suntem la implementarea unui regulament de ordine interioara al asociatiei de proprietari, aplicabil in bloc. Dorim sa introducem in acest regulament penalizari si amenzi pentru incalcarea lui. Ne permite legea?
Altfel, ce regulament mai e daca nu putem si penaliza incalcarea lui?
Numai bine. Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 17:13, 17 Septembrie 2009
De data aceasta sunt si eu de acord cu Elga 50.=D>
R O sunt stabilite prin lege..in rest totul este o ilegalitate....si un abuz
Sunt organe de contrl ale statului care poate ajuta asociatiile...
OK, am inteles. Puteti sa-mi spuneti va rog punctual ce trebuie sa faca o asociatie cu un locatar care arunca gunoiul pe geam si care nu intelege de vorba buna?
Daca se poate un raspuns util, multumesc.

Daca il stiti cu siguranta, puneti femeia de serviciu sa ia gunoiul si sa i-l rastoarne in fata usii..... si de 100 de ori , daca e cazul. Asta v-o spun din proprie experienta, am stat la parter si in fata geamului meu era o pata de chistoace de tigari. Pe coloana stateau 2 fumatori. Intamplator, intr-o zi am vazut de unde se aruncau chistoacele. M-am dus in gradina, am strans cat de multe am putut intr-o punga, m-am dus la usa lui si i le-am rasturnat pe pres. Stia de la cine i se trage. Pentru ca eram in relatii relativ bune, m-a atentionat cand ne-am intalnit in hol si eu i-am spus ca oricum, cate chistoace ar arunca acolo, nu vor creste tigari cata-i lumea si daca se mai intampla voi continua sa-i fac asta pana cand isi va aminti ca are scrumiere in casa.
Nu stiu daca a mai aruncat, dar pata a disparut cu timpul......
Nu ar fi interzise dar este foarte greu sa functioneze.
Statul nu prea se implica.

Alte discuții în legătură

Amenzi proprietari care nu respecta regulamentul de ordine interioara gboaca gboaca Situatie: Intr-un complex de locuinte Asociatia de Proprietari decide in AG ca este nevoie de un regulament de ordine interioara care sa stabileasca modul de ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni pecuniare pt locatarii fraudulosi sau necivilizati coryzalia coryzalia As dori sa stiu daca este legala o decizie luata in comitetul executiv prin care se doreste aplicarea de amenzi locatarilor care fraudeaza asociatia sau au un ... (vezi toată discuția)
Cat de legale sunt camerele video la bloc Xyzxyzxyz Xyzxyzxyz Cat de legale sunt camerele la bloc in conditiile in care acestea au fost puse de presedinte cu acordul AG formata din cativa locatari maxim 10 din ~100 care ... (vezi toată discuția)