avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenzi incalcare ROI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenzi incalcare ROI

Suntem la implementarea unui regulament de ordine interioara al asociatiei de proprietari, aplicabil in bloc. Dorim sa introducem in acest regulament penalizari si amenzi pentru incalcarea lui. Ne permite legea?
Altfel, ce regulament mai e daca nu putem si penaliza incalcarea lui?
Numai bine. Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 17:13, 17 Septembrie 2009
Doamna Elga 50, aberatii sustinute de oameni care habar nu au ce este legal sau ilegal strica atat imaginea justitiei cat si a celor care ajuta la infaptuirea ei.
Nu se poate sustine ca judecatorii nu respecta legea, ci ca oamenii care nu cunosc legea o incalca din nestiinta si apoi denigreaza justitia in mod gratuit.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Doamna Elga 50, aberatii sustinute de oameni care habar nu au ce este legal sau ilegal strica atat imaginea justitiei cat si a celor care ajuta la infaptuirea ei.
Nu se poate sustine ca judecatorii nu respecta legea, ci ca oamenii care nu cunosc legea o incalca din nestiinta si apoi denigreaza justitia in mod gratuit.
spuneti asta si celor care nu si-au cistigat dreptatea in romania dar au obtinut acest lucru in justitia europeana. oaer vor fi de acord cu ce-ati scris mai sus ?
@avocat_lascoschi
Unii judecatori....e mai bine asa?:):">
@felix34
Sunt judecatori care........ :) :"> nu-i asa?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu se poate sustine ca judecatorii nu respecta legea, ci ca oamenii care nu cunosc legea o incalca din nestiinta si apoi denigreaza justitia in mod gratut

vreti exemple dle avocat?
le cunosc din experienta...noroc ca nu s de importanta capitala..si cunosc putin legea...dar ceilalti,mai ales cei batrani,la care tipa judecatorul pt intimidare?
Cum spunea si Doamna Elga, de la chistoace am ajuns la... avocat_lascoschi@yahoo.com.
Din nefericire, avocat_lascoschi@yahoo.com nu este la primul derapaj de acest gen. Eu stiu si il cred ca isi apara breasla din care face parte insa, daca s-ar uita la televizor, ar vedea batrani care isi pierd casele in justitie pentru ca niste smecheri, un functionar din primarie, un notar si un judecator si-au facut o retea de mare clasa.
Eu, in locul Domnului avocat_lascoschi@yahoo.com as incerca sa fiu mai rezervat "cu aberatiile" despre care vorbea dansul. Realitatea il contrazice flagrant. Cat despte chestia ca suntem intr-o democratie in care nimeni nu e mai presus de lege..., dar mai bine revenim la chistoace. Alea macar chiar nu au nicio vina ca sunt aruncate de niste "locatari-petarde".

Alte discuții în legătură

Amenzi proprietari care nu respecta regulamentul de ordine interioara gboaca gboaca Situatie: Intr-un complex de locuinte Asociatia de Proprietari decide in AG ca este nevoie de un regulament de ordine interioara care sa stabileasca modul de ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni pecuniare pt locatarii fraudulosi sau necivilizati coryzalia coryzalia As dori sa stiu daca este legala o decizie luata in comitetul executiv prin care se doreste aplicarea de amenzi locatarilor care fraudeaza asociatia sau au un ... (vezi toată discuția)
Cat de legale sunt camerele video la bloc Xyzxyzxyz Xyzxyzxyz Cat de legale sunt camerele la bloc in conditiile in care acestea au fost puse de presedinte cu acordul AG formata din cativa locatari maxim 10 din ~100 care ... (vezi toată discuția)