Sofia68 a scris:
Multumesc Roxa_theo pentru raspunsuri si m13d pentru criticile constructive. E clar ca am o problema cu modul de formulare a intrebarilor. Cred ca isi spune cuvantul si stresul aferent.
Stai linistita Sofia toti suntem la fel, invatam noptile, grile ziua, nu am vrut sa te critic caci nu e genul meu, dar cu un pic mai multa atentie ( si e valabil pentru mine) intrebarile nu ni se mai par OZN -uri, eu citesc uneori intrebarea de 10 ori si raspund tocmai cu ce nu trebuie, ma intorc si vad ca am srit un "si" un "la" in loc de "numai" ceea ce insemna ca nu exista exceptii eu nu il iau in seama.... si uite asa la o grila cu nivel mediu eu ii dau o rezolvare de ma minunez si eu dupa aceea ce raspunsuri dau.
asa gandeam si eu si nu imi era clar ....raspunsul lui m13d "m-a luminat"
...b) pentru ca nulitatea absoluta nu poate fi tacita, si nu c) caci desi imprescriptibila are totusi o exceptie in cazul imobilelor preluate abuziv OUG 145/2001
Oti: citeste si edit-ul - nu intotdeauna am dreptate ( a se citi aprope niciodata) incerc sa ajut si eu iar cand gresesc din greselile mele invat eu si invatam cu totii.