avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Mai oameni buni, voi cum ati invatat mai intai? si cat timp ati invatat pe zi pentru a termina materia in timp? Ca eu simt ca inebunesc , sunt extenuata, in viata mea nu m-am simtit asa nepregatita si nu stiu tot
Cori fiecare are stilul sau personal, stai linistita ca nici noi nu le stim pe toate, eu invat cu tematica in fata, iau subiectul invat din carte, mai consult 1-2 autori vad controversele, fac grile, apoi iau codul , fac dinnou grile, si cand termin o materie imi fac pe foi scheme cu institutiile cele mai importante si le conectez intre ele, asemanari si diferente, si iar grile. Acum pe ultima suta este un pic mai greu, o metoda prescurtata pentru materia nestrabatuta ar fi sa citesti un curs care ti se pare mai accesibil si sa treci cel putin o data prin cod si grile ce-ti mai ramane timp....
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
Vasile Mihaela, Consilier juridic
@m13d - acu...chiar vroiai sa vezi si ce scrie-n ele? Bine ca vedeai articolele - ca stimulent macar. :D (sper ca nu te superi, eu glumesc, macar sa ne mai destindem, ca eu, una, sunt foarte incordata).

Cine zicea pe-aici ca are o mare varza-n cap, vreau sa spun ca am si eu una, tot mare.#-o

Abia astept sa treaca si examenul asta, sa scap de incordarea si extenuarea asta.:stunned:
cori_247 a scris:

Mai oameni buni, voi cum ati invatat mai intai? si cat timp ati invatat pe zi pentru a termina materia in timp? Ca eu simt ca inebunesc , sunt extenuata, in viata mea nu m-am simtit asa nepregatita si nu stiu tot

acesta este "sentimentul" -- ca nu mai stii nimic-- atunci cand esti bine pregatita, nu-ti fa probleme-- si inca ceva---- inainte cu trei zile de examen nu mai cititi NIMIC , doar relaxati-va, odihna si fara alcool , nici nu va mai ganditi la materie iar daca va trec prin cap probleme de drept ignorati-le si ganditi-va la altceva. Acest aspect este foarte important.
Va doresc multa bafta tuturor si............ ne vedem pe 26.
Ayaz - nuuu... nu ma supar din contra dupa ziua de ieri cu mesajul tau am reusit sa zambesc :kissing: acum orice incurajare este bine venita cu totii cred ca suntem extenuati

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)