haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Multumim, rares.serban, din tot sufletul pt tot ce faci pt noi; eu chiar aveam nevoie de aceasta incurajare si acest sfat, deoarece simt ca am invatat degeaba si totul e in van, ca nu stiu unde s-au putut duce toate informatiile pe care m-am straduit sa le acumulez incepand inca din toamna, chiar sa nu mai fi retinut nimic???!!!
Azi am facut doar 50 de grile pana la ora asta si gata, nu mai pot sa mai fac sau sa mai citesc ceva, asa ca, am intrat pe forum.
Multumim pt urari si sustinere, multa bafta si tie in cariera!:luck:
Va rog mult, spuneti-mi si mie, dreptul de proprietate privata si publica din ce carti le-ati invatat? si circulatia juridica a bunurilor mobile?
Eu am cartea lui Barsan, dar mi se pare o mare varza.
Va rog mult, spuneti-mi si mie, dreptul de proprietate privata si publica din ce carti le-ati invatat? si circulatia juridica a bunurilor mobile?
Eu am cartea lui Barsan, dar mi se pare o mare varza.
Cu placere!:)
Nu mai plange, allyssa, toate problemele au solutiile lor:console:, uite, de exemplu, de ce nu apelezi la prietenul nostru google sa cauti legea 7/96 privind publicitatea imobiliara si sa te uiti pe ea?
In alta ordine de idei, in tematica eu vad ca avem doar circulatia juridica a bunurilor imobile.:)