@proprietaru a scris
asa ca ,atunci cand mai propuneti..cititi mai bine..asta doar daca nu scrieti aici ca sa va faceti puncte de popularitate
Chiar ne credeti pe toti ca pe dv ?
La subiect
Dupa cum stim sotul proprietar nu poate sa-si vanda apartamentul, sa-l ipotecheze, etc fara acordul celuilalt sot. La mostenire la fel sunt atat sotul supravietuitor cat si copii sau numai copii, dupa decesul parintilor. Sunt situatii cand intr-o familie s-au nascut copii, au ajuns majori, si-au ramas in acelasi apartament cu parintii toata viata, etc. Batranii deabia se mai misca iar copilul (acum are 18-50 de ani) nu este inca proprietar, dar se ocupa de apartament si de familie ca oricare alt proprietar.
Am propus simplu ca proprietarul (unu) si mebrii familiei lui ( tata, mama, sot, fiica, fecior, ginere, nora) sa poata participa la intreaga activitate a asociatiei, sa aleaga , sa fie alesi, etc. Desigur cu un vot pe familie, nu cate unul pentru fiecare membru. Sigur cu respectarea legii referitor la incompatibilitea in functiile din asociatie, etc.
Pana acum cred ca am incalcat legea ca am ales in comitet pe feciorul unui proprietar (are 40 de ani si locuieste in apartamentul parintilor care nu trec pe aici decat poate o data pe an) sau pe mama altui proprietar (apartamentul a fost al mamei care a locuit si locuieste in el dar a facut acte de proprietate baiatului). Si alte situatii asemanatoare.