avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sa imbunatatim impreuna Legea 230/2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sa imbunatatim impreuna Legea 230/2007

La acest topic primesc propuneri pentru amendarea Legii 230/2007.
Am rugamintea sa scrieti doar propunerea si o scurta argumentare. Nu este un loc de dezbatere, ci numai de culegere de propuneri care sa amendeze Legea 230/2007.
Intentionez sa solicit si ajutorul altor useri cu experienta pe acest domeniu, impreuna cu care sa redactam acest pachet de propuneri de amendamente pe care sa le trimit deputatului meu, al carui acord l-am primit.
Periodic va voi expune acest pachet de propuneri culese, la care se accepta si comentariile constructive. Important este sa facem o treaba temeinica, in folosul locatarilor din blocuri, indiferent daca sunt proprietari sau chiriasi, astfel incat traiul nostru "la comun" sa fie acceptabil si acceptat. Nu se cenzureaza propunerile, dar nu vor fi acceptate cele de tipul: "sa se faca ceva sa n-o mai aud p-aia de sus cum merge prin casa".
In speranta ca intelegeti exact rolul acestui topic, va astept propunerile constructive.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 23:51, 17 Octombrie 2009
Ni s- a recomandat de la FAP sa sa fie convocati prin posta( scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Adica o cheltuiala de sute de lei, fara rost. Ce faci daca nu primesti confirmarea?
Oare totusi simpla afisare nu este o dovada. Toti proprietarii sunt datori sa citeasca avizierul. De aia exista obligatia de a afisa. Daca nu sunt in localitate, oricum nu exista alte posibilitati normale de a- i anunta si nici nu pot participa. Daca intre timp vin acasa, sa fie educati ca primul lucru la care sa se uite sa fie avizierul
@marius cioca,
importante problemele astea cu asociatia de proprietari,dar chiar sa ajunga prioritate
sa fie educati ca primul lucru la care sa se uite sa fie avizierul
,parca depaseste eventualele alte urgente personale .
La noi de exemplu ,proprietarii octogenari,grijulii de fel,fricosi sa nu fure vecinu mai mult ca ei,au dispus in urma cu vreo 10 ani desfiintarea instalatiei electrice aferent cale de acces,scari +subsol tehnic+antena colectiva
Adicalea noaptea la ora 12,cand lumina este stinsa in tot blocul,in loc sa ma grabesc sa intru in casa,ca sa nu ma fure sau sa nu ma bata hotul care gandeste la intuneric,sunt obligat sa caut avizierul ,sa fac rost de sursa de lumina ,ca sa vad daca a mai aparut vreun anunt mai citet ca anteriorul .
Amendarea prevederilor permisive din legislatia care guverneaza activitatea AP trebuie sa cuprinda aspecte concrete in favoarea proprietarilor si nu masuri de educare de privit avizierul
Nu- i vorba de amendarea legii in sensul asta. A fost un simplu comentariu.
Apropo: Nu- i inteleg pe cei care sting luminile la intrarea in scara pe timp de noapte. Chiar si cei care inlocuiesc lumina permanenta cu senzori( economie mare, vezi doamne!) ...
Daca nu-i intelegeti pe presedintii care dispun dezafectarea instalatiei electrice care asigura iluminatul partilor comune,ii intelegeti cand dispun dezafectarea aticurilor de tabla de la nivelul terasei necirculabile,sau indepartarea bancilor din zona invecinata condominiului ?
Da pe cine sa mai intelegi?

Alte discuții în legătură

Cenzor tintin tintin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie de proprietari cu 12 Ap.are nevoie de cenzor si unde pot găsi aceasta reglementare. Multumesc (vezi toată discuția)
Conditii cenzor udau_1966 udau_1966 as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari? cu stima ,cristi (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari cocoranum cocoranum O persoana cu studii superioare economice,nefiind membru CECAR,paote sa indeplineasca functia de cenzor,in cazul in care nu locuieste in aceea asociatie? (vezi toată discuția)