Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta si pe mine! Mama mi-a lasat un mandat ptr a dezbate eu succesiunea parintilor ei in numele ei! Problema e ca unica ei sora a cerut iesirea din indiviziune pe cale judecatoreasca! Intrebarea mea este daca in baza acelui mandat pot merge in numele ei in instanta?
Nu am cunostinte in materie. De aceea am si intrebat pe forumul acesta! Problema este ca eu nu pot merge in numele ei la primul termen sa spun ca nu a fost legal citata! Si ptr ca nu e in tara si din pacate nu utilizeaza mail-ul nu poate incheia un contract de asistenta juridica! Cel putin eu asa am inteles de la avocatul pe care l-am rugat sa se ocupe de caz!
Sfat succesiune
marycrys007
Problema pe scurt este urmatoarea: Mama locuieste singura (dupa decesul tatalui meu din 2005) intr-un apartament (bun comun dobandit in timpul casatoriei). Eu ... (vezi toată discuția)
Mostenire
bandi2
vreau sa intreb,tata a murit,eu cu sora mea am mostenit o parte legala.eu daca plec din tara mama mea poate sa lase toata partea ei sora mi? dupa moartea ... (vezi toată discuția)