Nu prea ar avea cum sa va raspunda cum e scoala si invatatoarea daca nici nu stie unde e inscris.
Hotararea privind alegerea scolii ( cu copilul meu aveam de ales intre doua ca ex) trebuia sa fie luata de ambii parintii sau macar de unul cu acordul celuilalt sau daca tot a luat doar un parinte hotararea si l-a si inscris, macar sa il fi informat unde e.
Dupa ce o sa caute sa afle unde ii e inscris copilul ( daca nu ramane blocat ca nu i s-a cerut acordul), o sa poata spune cum e scoala.
exista o decizie judecatoreasca in acest sens in care are obligatia de a ma informa.
Asa e, dar si dvs aveti obligatia de a va informa, exista un calendar al etapelor inscrierii, adica femeia nu s-a dus la scoala si l-a inscris, a trecut prin niste evaluari, ar fi trebuit sa va informati si sa o intrebati despre asta, nu sa asteptati pana il inscrie.
avand custodie comuna fosta sotie a inscris copilul la scoala fara acordul meu, practic nu stiu unde este inscris. ce pot face in acest caz?
ce puteti face ? ati putea-o intreba pe mama unde l-a inscris sau sa va interesati pe site-ul ministerului. Altfel . nu inteleg sensul intrebarii, ca doar nu vreti sa il retrageti de la scoala ca l-a inscris mama fara acordul dvs.