avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Uni sau bicameralism?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Uni sau bicameralism?

Buna ziua tuturor!
Sper ca am postat acest subiect in categoria care trebuie...;)
Ce parere aveti? Care ar fi cel mai potrivit sistem in tara noastra?Uni sau bicameralismul?
Astept raspunsurile dvs.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:12, 6 Decembrie 2009
Parerea mea este ca trebuie intotdeauna sa pastram o decenta in exprimare si nu ne putem baga si scoate in nimeni niciodata , nu fiindca nu am putea, dar fiindca asta spune ceva despre educatia noastra si despre cei 7 ani de acasa!
Nu rezolvam nimic daca injuram pe unul sau pe altul sau pe toti laolalta. Putem rezolva ceva gandim si facand ceva constructiv!
In concluzie , nu sunt de acord cu injuraturi , invective si alt gen de manifestari de acest gen si nici nu imi doresc sa vad asa ceva!
MIHAI GRIGORE a scris:

Parerea mea este ca trebuie intotdeauna sa pastram o decenta in exprimare si nu ne putem baga si scoate in nimeni niciodata , nu fiindca nu am putea, dar fiindca asta spune ceva despre educatia noastra si despre cei 7 ani de acasa!
Nu rezolvam nimic daca injuram pe unul sau pe altul sau pe toti laolalta. Putem rezolva ceva gandim si facand ceva constructiv!
In concluzie , nu sunt de acord cu injuraturi , invective si alt gen de manifestari de acest gen si nici nu imi doresc sa vad asa ceva!

Pai daca ii bagam cateva vorbe presedintelui in functie , in lipsa bineinteles , incepem sa intelegem ca in politica e ca si in viata , intodeauna ai de ales intre raul cel mai mic , nu alegi cea mai buna obtiune , chiar daca la prima vedere asa pare !

Din fericire au trecut vremurile in care te lua cu duba daca spuneai la coada la carne ca ti-e foame , sau faceai misto de tovarasul !

N-ati inteles. Era vorba de autocenzura.
marius cioca a scris:

N-ati inteles. Era vorba de autocenzura.

Nu inteleg de ce sa ma autocenzurez !
Este normal si civilizat sa nu scriu cuvinte obscene pe un forum public , pentru ca asta este una din dovezile de respect fata de cititori si membrii , dar este dreptul meu sa injur orice politician roman sau strain .

Daca un politician este sensibil si il apuca sughitul , sa se lase de politica !

Nu trebuie sa uitam ca in topicul asta se vorbeste despre uni sau bicameralism si inca odata trebuie sa scriu ca dupa ce am citit ce au scris ceilalti , mi-am dat seama ca bicameralismul este inutil in Romania pentru ca numai camera deputatilor este camera decizionala , Senatul fiind o camera legislativa unde se sta la taclale .
Interventie moderator

Eu nu inteleg de ce si ieri si astazi ati discutat despre bagat / scos in legatura cu presedintele tarii si despre dreptul (?!) de a injura politicienii.
Daca subiectul s-a epuizat, topicul va fi inchis.

Gabriela Pintea

PS
Va sugerez sa vedeti si ghilimelele pe care nu le-am pus.

De fapt, voi inchide topicul pana cand vor hotara administratorii care este limita pana la care se poate purta o discutie in acest topic. Si ma refer la limita de jos.
Din punctul meu de vedere, toate mesajele scrise de ieri de la ora 13:39 ar trebui sterse.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce credeti, are parlamentul legitimitate? proletar proletar Se pare ca avem o serioasa criza politica. Foarte pe scurt: In urma sesizarii CCR de catre un grup eligibil de parlamentari asupra neconsitutionalitatii ... (vezi toată discuția)
Reducerea cheltuielilor bugetare mariana calin mariana calin De catva timp nu mai auzim decat ca guvernul nu mai are bani, ca se imprumuta sa plateasca pensiile si salariile pentru bugetari si singurele solutii sunt ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)