Buna ziua tuturor!
Sper ca am postat acest subiect in categoria care trebuie...;)
Ce parere aveti? Care ar fi cel mai potrivit sistem in tara noastra?Uni sau bicameralismul?
Astept raspunsurile dvs.
Va multumesc!
Exact pentru asta militez cu incapatanare: informare temeinica inaintea luarii unor decizii majore pt viitorul unei tari. Si eu sunt pt bi, dar astept argumente solide si pt uni.
Este mai mult decat evident ca senatul este o camera legislativa in plus , total inutila .
Daca senatorii sunt asa buni candidati de ce nu candideaza la functiile de presedinte consiliu judetean sau la primarie ?
Suntem pe topicul "Uni sau bicameralism". Chiar cred ca abia acuma, dupa referendum trebuie sa fie dezbatuta serios problema. Deci propun sa nu se inchida acest topic si sa revenim la acest subiect.( Poate mai bine dupa ziua de 6 dec.)
Poate ca da, poate ca nu. Nimic nu- i sigur in politica. Si pt mine nu conteaza proportia de 80% atata timp cat este votul unei populatii neinformate corect. Nu se pune. Ma bucur ca referendumul este doar consultativ. Eu nu stiu cum e mai bine si nici dvs.( avem pareri eminamente subiective). As fi vrut sa fiu mai bine informat ca sa pot discerne.