avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Manifestul societatii civile cinstite care s-a ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a sãturat de minciuni electorale".spune si tu ce gandesti in termeni decenti pentru schimbare -parerea ta poate influienta pozitiv electoratul.

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a săturat de minciuni electorale",este o idee a unui utilizator de pe acest site .

Cred ca opiniile decente si pline de intelepciune a celor care doresc schimbarea pot sa influienteze in mod pozitiv electoratul,pentru o alegere corecta a reprezentantului societatii romanesti in structura de conducere a Romaniei pe un drum al schimbarii situatiei drastice din aceasta tara.

Spune-ti parerea in termeni civilizati si argumenteaza ceea ce doresti.

Cred ca este timpul ca Glasul societatii romanesti sa se faca auzit de catre cei care vor sa conduca Romania.

Nu trebuie sa se faca atacuri la persoanele care candideaza ci doar sa se ofere solutii concrete pentru o solutionare concreta a situatiilor critice din Romania.

Stiu ca exista destui romani capabili care sunt oameni simpli insa gandesc mai concret -desi sunt apolitici -.

Parerea Dv.conteaza !

Am intalnit destui oameni simpli-chiar din mediul rural-fara studii superioare,dar care au viziuni corecte si solutii demne de luat in seama .

Acesti oameni sunt simpli,insa au valoare spirituala si gandesc cu adevarat la solidaritatea societatii romanesti.

Acest topic reprezinta un Manifest al solidaritatii societatii de buna credinta pentru a oferi linistea si bunastarea pe care fiecare cetatean are dreptul sa o aiba in Romania.

Continutul acestui Manifest trebuie sa fie concret in exprimare decenta,justa si fara acuzatii ale faptelor trecute.

Sa privim catre viitor cu solutii pentru rezolvarea situatiei critice in domeniul social,economic si administrativ .

Poate citeste cine doreste sa candideze si va tine cont si de opiniile societatii .

Demonstrati ca exista solidaritate in societatea civila pentru unitate si schimbare!-(indiferent de culoarea politica)

va multumesc anticipat !

cu respect si consideratie,
rodica_post
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 8 Decembrie 2009
marius cioca a scris:

Tocmai asta este eroarea. Poporul alege cu inima si politica se face pragmatic.

Eu n-as crede ca se poate generaliza...
Discutia era principiala; deci cu caracter de generalizare
Dicutia e ea generala insa cu toate astea generalizari de genul "poporul" nu sunt niciodata corecte!
Cine e poporul?
Ce e poporul?
Dumneata faci parte din popor?
Dar Basescu?
marius cioca a scris:

Discutia era principiala; deci cu caracter de generalizare

Apropos ...de Discutie.....

In acest topic am postat un anunt pe care il facea "o ruda apropiata "a acestui site..."juridice .ro.....in sensul aparent bun intr-o schimbare (asa parea si ...chiar am apreciat acest anunt inainte de a ma convinge de "inselaciunea"informatiei)

Se mentiona...ca astazi...23 oct.2009,judecatorii si procurorii vor sta de vorba online cu Oamenii.....

E adevarat ca nu s-a mentionat :
-ce fel de oameni....
adica...trebuia sa gaseasca o incadrare...(macar sociala ori profesionala ).

Din pacate...acest anunt public a dezamagit in masa utilizatorii care s-au grabit sa se inscrie pe acest forum pentru a "discuta online...cu judecatorii si procurorii....si mediatorii mentionati in mesaj.

Administratia acelui site...a "blocat" toti utilizatorii care doreau sa scrie ceva in forum....

Aceasta situatie....a dovedit pe deplin ca s-a incalcat legea in mod intentionat pentru ca ...acest anunt a fost o strategie pentru a obtine ceva ascuns...bine ticluit si .....si....(nu mai spun...ca e subantelege)

Iata o dovada certa a minciunii si inselatoriei facuta cu aparenta nota a schimbarii ... pentru ...a intari logica societatii civile ca in domeniul juridic se intind sfori in culise si unii incalca cu buna stiinta Constitutia Romaniei.

Drepturile oamenilor (ma exprim asa cum se preciza in anunt) de a discuta online ...a fost restrictionat de......administratorul google si administratorul site-ului juridice.ro.....

Un site cu natura juridica.....nu ar trebui sa incalce legea in Romania.

Aveti dreptate Doamnelor si Domnilor cand afirmati ca exista "mafie "si "coruptie" in Romania....

Nu am inteles -de fapt ce s-a urmarit cu aceasta strategie-....
Au deschis un forum online pentru discutii cu "oamenii de pe alta planeta...." nu cu cei de pe Pamant.

Subiecte impuse de ei ....nu de catre oameni / utilizatori...
Deci....ei...cautau de fapt utilizatori care sa fie ...firme....cu capital....maxim...probabil....

Concluzia :

"Minciuni si informatii false "
"Scopuri ascunse si ilegalitati cu rea intentie"

aceasta este o usa catre U.E....IN LUMEA TRANSPARENTEI SI IN LUMINA ADEVARULUI SCHIMBARII -pe care o doreste fiecare roman cinstit !

Cred ca acest site este mult mai serios si respecta legea asa cum trebuie.

Multumesc administratiei acestui site si tuturor moderatorilor si consultantilor -pentru ca ne permite sa ne spunem opiniile intr-o forma decenta si ne "ocroteste" drepturile ce ni se cuvin-.

cu stima si consideratie,
rodica_post
Sincer vorbind chiar voiam sa scriu ieri: asteapta sa vezi!
Astfel de discutii au mai fost si or sa mai fie... nici nu vrea sa comentez ca accesul a fost ingradit!
Insa in ele, nu cred ca se va ajunge sa se discute probleme cu adevarat importante, pentru ca in majoritatea cazurilor discutia se va concentra pe niste cazuri concrete, legate de intrebarile puse iar la sfarsit vor fi cateva persoane care poate vor avea niste raspunsuri la probleme lor (de cele mai multe ori de genul "vom analiza" vom cerceta", "vom lua masuri" etc...) si.. gata!!!
Asta a fost...
Prin discutii se poate cel mult repara un pic imaginea justitiei insa in nici un caz nu se va face ceva cu adevarat important! Pentru ca nu asta e treaba judecatorilor... sa organizeze forumuri de discutii, treaba lor e.. sa-si faca treaba bine in instanta, iar imaginea buna va venii si ea candva!!!
Daca o vor merita!

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)