marius cioca a scris:
Discutia era principiala; deci cu caracter de generalizare
Apropos ...de Discutie.....
In acest topic am postat un anunt pe care il facea "o ruda apropiata "a acestui site..."juridice .ro.....in sensul aparent bun intr-o schimbare (asa parea si ...chiar am apreciat acest anunt inainte de a ma convinge de "inselaciunea"informatiei)
Se mentiona...ca astazi...23 oct.2009,judecatorii si procurorii vor sta de vorba online cu Oamenii.....
E adevarat ca nu s-a mentionat :
-ce fel de oameni....
adica...trebuia sa gaseasca o incadrare...(macar sociala ori profesionala ).
Din pacate...acest anunt public a dezamagit in masa utilizatorii care s-au grabit sa se inscrie pe acest forum pentru a "discuta online...cu judecatorii si procurorii....si mediatorii mentionati in mesaj.
Administratia acelui site...a "blocat" toti utilizatorii care doreau sa scrie ceva in forum....
Aceasta situatie....a dovedit pe deplin ca s-a incalcat legea in mod intentionat pentru ca ...acest anunt a fost o strategie pentru a obtine ceva ascuns...bine ticluit si .....si....(nu mai spun...ca e subantelege)
Iata o dovada certa a minciunii si inselatoriei facuta cu aparenta nota a schimbarii ... pentru ...a intari logica societatii civile ca in domeniul juridic se intind sfori in culise si unii incalca cu buna stiinta Constitutia Romaniei.
Drepturile oamenilor (ma exprim asa cum se preciza in anunt) de a discuta online ...a fost restrictionat de......administratorul google si administratorul site-ului juridice.ro.....
Un site cu natura juridica.....nu ar trebui sa incalce legea in Romania.
Aveti dreptate Doamnelor si Domnilor cand afirmati ca exista "mafie "si "coruptie" in Romania....
Nu am inteles -de fapt ce s-a urmarit cu aceasta strategie-....
Au deschis un forum online pentru discutii cu "oamenii de pe alta planeta...." nu cu cei de pe Pamant.
Subiecte impuse de ei ....nu de catre oameni / utilizatori...
Deci....ei...cautau de fapt utilizatori care sa fie ...firme....cu capital....maxim...probabil....
Concluzia :
"Minciuni si informatii false "
"Scopuri ascunse si ilegalitati cu rea intentie"
aceasta este o usa catre U.E....IN LUMEA TRANSPARENTEI SI IN LUMINA ADEVARULUI SCHIMBARII -pe care o doreste fiecare roman cinstit !
Cred ca acest site este mult mai serios si respecta legea asa cum trebuie.
Multumesc administratiei acestui site si tuturor moderatorilor si consultantilor -pentru ca ne permite sa ne spunem opiniile intr-o forma decenta si ne "ocroteste" drepturile ce ni se cuvin-.
cu stima si consideratie,
rodica_post