avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele meu si act aditional la CIM prin care a modificat norma programului de lucru si salariu.
In proces trebuie adusa ca dovada si plangerea penala formulata impotriva celui care a completat si semnat in fals aceste documente?
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
Nina1, utilizator
Intr-un fel poate afecta ..lipsa unei aparari calificate paote duce la pierderea litigiului.
Buna seara,
Ce se intampla daca firma implicata in litigiu( intimata,) nu si-a depus declaratiile fiscale pentru perioada 03/2010 la AFP? AFP poate solicita declararea ca fiind inactiva?Ce implica acest lucru? Imi voi putea obtine drepturile salariale ?
Cu stima
Persoanele juridice care nu depun declaratii fiscale la doua termene consecutive si carora nu li s-a aprobat un regim derogatoriu vor fi declarate inactive.
Conform Procedurii aprobate de OANAF nr. 819/2008, persoanele juridice sau orice alte entitati fara personalitate juridica vor fi declarate inactive daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
- nu au depus nicio declaratie la doua termene de declarare consecutive;
- nu li s-a aprobat, la cerere, de catre organul fiscal competent o masura privind indeplinirea obligatiilor fiscale declarative (regim derogatoriu).

Declaratiile vizate de acest ordin sunt:
- formularul 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat";
- formularul 102 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale";
- formularul 103 "Declaratie privind accizele";
- formularul 300 "Decont de taxa pe valoarea adaugata";
- formularul 301 "Decont special de taxa pe valoarea adaugata";
- formularul 390 VIES "Declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile intracomunitare de bunuri";
- formularul 394 "Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national".

Nedepunerea declaratiilor nu afecteaza dreptul dvs de a va recupera salariile restante.
Buna ziua,
Exista un temei legal (lege, articol de lege, norma) prin care angajatorul este obligat la plata drepturilor salariale in cazul unui litigiu de munca?
Cu stima

Buna seara,
In cadrul litigiului de munca, a fost depus la dosar de catre INEC Raportul de expertiza grafoscopica din care reiese clar ca semnaturile de pe documentele prin care s-au realizat modificarile la contractul individual de munca nu-mi apartin. Am depus la dosar deasemeni si cerere de inserare a cheltuiellior de judecata in ceea ce priveste onororiu expertizei si a administrarii de probe. S-a dat un termen deoarece avocatul care ma reprezinta in proces nu a fost prezent. Care va fi pasul urmator? La urmatorul termen se va solutiona cauza ?
Cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2010
Nina1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract indididual de munca - nelamurire Nina1 Nina1 Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate \"Activitate de consultanta pentru afaceri si management\" in functia de ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator stelu2015 stelu2015 astazi , o persoana s-a trezit cu o decizie de incetare a CIM cu acordul ambelor parti, desi nu semnase asa ceva. Cum pot dovedi ca angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)