avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele meu si act aditional la CIM prin care a modificat norma programului de lucru si salariu.
In proces trebuie adusa ca dovada si plangerea penala formulata impotriva celui care a completat si semnat in fals aceste documente?
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
Nina1, utilizator
Mi se pare destul de buna formularea dvs ...:)
Buna seara,
Va multumesc Dl. "freeelis" pentru promptitudinea dvs. ; va doresc insanatosire grabnica.
Cu stima
Buna ziua,
Ce se intampla in cazul in care avocatul ce reprezinta partea intimata nu s-a prezentat 3 termene la proces?
Cu stima
Litigiul se poate judeca, daca s-a solicitat solutionarea acestuia in lipsa .... de asemenea, intimata il poate schimba pe acel avocat sau se poate adresa Baroului din care face parte daca considera ca neprezentarea acestuia la proces fara a avea motive temeinice pentr justificarea lipsei ii aduce un anumit prejudiciu.
Buna ziua,
Afecteaza in vreun fel la solutionarea litigiului - ma refer la sentinta civila - faptul ca avocatul intimatei lipseste de la termene?
Cu stima

Alte discuții în legătură

Contract indididual de munca - nelamurire Nina1 Nina1 Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate \"Activitate de consultanta pentru afaceri si management\" in functia de ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator stelu2015 stelu2015 astazi , o persoana s-a trezit cu o decizie de incetare a CIM cu acordul ambelor parti, desi nu semnase asa ceva. Cum pot dovedi ca angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)