@flory_mr
1-Nu sunt subiectiva
2-Din experienta nu imi permit sa ma hazardez sa fac incadrari de fapte ,in conditiile in care nu detin competenta
3-In schimb ,dv fara expertiza staruiti sa utilizati forumul drept scena de unde sa va exprimati frustarrile si faceti dovada fara putinta de tagada ca nu detineti notiuni elementare
Ati afirmat
Eu am experiență juridică în domeniu, pentru că am câștigat deja câteva procese
Felicitari !
Experienta nu se acumuleaza numai prin castigarea numai a catorva procese
Daca tot va laudati cu atata experienta juridica ,de ce mai postati topicuri prin care solicitati opinii,ajutor ?
Odată ce președintele și Administratorul acelei Asociației au luat bani dintr-un Fond destinat reparațiilor (nu indemnizațiilor), se numește Delapidare,
Incercati sa mai vizualizati legislatia
Daca tot va laudati ca aveti experienta juridica in domeniu ,
Art. 295 Noul Cod Penal
Delapidarea Infracţiuni de serviciu
CAPITOLUL II
Infracţiuni de serviciu
Artă. 295
Delapidarea
(1) Însuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.
Detalii: [ link extern ]
Cu experienta ijuridica in domeniu cu care va tot laudati,administratorul de imobil si presedintele de asociatie sunt functionari publici?
Poate ,in anumite conditii administratorului de imobil ii sunt aplicabile disp RIL
Incadrarea faptelor nu se face pe asemanari ci pe probe concrete
Nu mai induceți în eroare forumiștii,
Offtopic !