Nimic mai fals! In timp ce mama scrie, preocupata de modalitatea, cel putin nepotrivita de preluare a copilului de catre tata, tatal continua preluarea in forta, preocupat de propriile drepturi si nu de starea copilului!
E doar un punct subiectiv de vedere.
Calcati apa in disperarea de a apara drepturile tatalui, in ciuda evidentelor!
Drepturile copilului le apar , de a avea doi parinti in ciuda imaturitatii acestora.
Nu ati fost de fata, adevarul e ca habar nu aveti cat de obiectiva sau subiectiva este postarea.
De ce dorinta asta apriga de a infiera tatii?
Am mai afirmat si insist: programul de vizitare nu e Biblia vietii si acesta nu trebuie efectuat in orice conditii!
Perfect de acord cu dumneavoastra. Singura diferenta dintre noi este ca eu sustin ca programul de vizita se poate efectua si daca copilul e mai mic si plange putin la preluare pe cand dumneavoastra interpretati orice semn ca pe o dovada ca acel program de vizita nu ar trebui sa se desfasoare.
Nu daca copilul plange, nu cand e mic ca e prea mic apoi nu pentru ca nu si-a vazut suficient de des tatal si nu din nou in timpul saptamanii ca are program si nu in week-end pentru ca vazandu-si prea putin parintele nu il cunoaste atat de bine, nu in vacante, nu cand e febra, nu daca pensia nu e suficient de mare , nu daca vine sa il ia bunica, nu daca rezidentul nu are un sentiment de incredere in celalalt si asa mai departe. De ce nu spuneti direct NU cresterii copilului de ambii parinti? Ca motive, har domnului gasiti la orice postare pentru ca minorul sa nu isi imbratiseze tatal.
In cazul de fata este de verificat ce inseamna ca ia copilul cu forta. Simplu. In rest nimic nu are rost, ce parere sau ce impresie avem noi, eu si dumneavoastra.