custodie.comuna a scris:
Si daca nu exista nici un element relevant care sa faca clar diferenta intre mama si tata , cui i se va incredinta copilul?
Dupa parerea mea, mamei fara drept de apel ( cu sanse de castig reale) pentru tata.
Daca instanta echilibreaza probatoriul indiferent ca tatal ar avea probe net superioare si ca numar si ca relevanta, copilul va fi incredintat mamei.
Parerea mea este ca procesele de dreptul familiei sunt tratate cu usurinta de catre instante daca mama este prezenta la judecata.Adica nu prea se vrea a se afla adevarul adevarat.Se incearca a se ajunge la acel minim probatoriu care sa ajute mama tinzandu-se in administrarea unui probatoriu catre acel adevar judiciar care rezulta din dosar.
Eu cred ca principala problema o constituie faptul ca unele instante nu pot accepta sa incredinteze minorul tatalui indiferent ce ar putea sa dovedeasca acesta.Aceasta este cea mai mare problema si nu prea vad cum ar putea fi inlaturata.
Eu cred ca exista instante care nu au incredintat niciodata un copil tatalui pentru ca pur si simplu nu poate...nu o lasa inima ca sa fiu mai explicit...
avocat Claudiu Lascoschi