When:
sentimentele nu țin cont de rațiune.
Asa e, de asta nu au nevoie copiii de discernamant si de INML pentru a iubi compania unei persoane, respectiv a nu-si dori compania respectivului.
When:
Ar trebui sa se aplece asupra propriilor vieți. Și asemenea cuplurilor care nu suporta sa plece doar ei în concediu, tot asa și cele doua au nevoie de dușman comun pentru a avea ceva ce sa le lege, viata, faptul ca sunt mama și fiica nu contează.
Asta s-ar intampla cu unii dintre tatii care ar renunta la "lupta". Neputinta, mediocritatea si esecul s-ar dezgoli de haina "nobilei lupte", folosita in extenso ca explicatie pentru de ce n-au realizat nimic in viata, si ar ramane doar realitatea: un incapabil care nu paote recunoaste ca face umbra pamantului degeaba si atunci isi ascunde esecul intr-o cauza "nobila", adaugand cu un oftat: eheee, unde as fi ajuns eu daca nu mi-as fi dedicat toti acesti ani dreptului copilului meu de a avea un tata. Ce nobil suna. Cu mult mai nobil decat "n-am fost in stare de nimic, am ars gazul pe la colturi si am "produs" plangeri si vaicareli de victima de serviciu.
When:
Dispsreti din peisaj mai mulți ani și le veți regăsi urandu-se una pe cealaltă
Cred ca multe femei ar promite ca dupa cativa ani se vor ura chiar si pe ele insele, daca asta e pretul disparitiei, zau asa! Problema unora dintre tati e ca in realitate sunt disparuti inainte sa apara si doar ei cred ca ar mai fi prezenti sau ca ar fi contat vreodata.