Acest topic se vrea a fi un loc unde părinții despărțiți împărtășesc experiențe sau opinii despre modul în care trebuie gestionate / rezolvate problemele legate de minori, apărute după destrămarea cuplului.
Cu speranța că va fi util atât pentru forumul Dreptul familiei, în special, cât și pentru membrii comunității în general, vă doresc spor la postat.
againstPAS
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Iertati doamna ps tatii nenorociți ce nu reușesc sa-si da seama in cele 10 minute PE AN de fericirea copilului in fata unui prag păzit cu atata înverșunare. Aici greșesc unele mămici. Ca nu permit nimic niciodată. Așa ca nu țin teoriile astea de 2 lei. Dar eu zic sa conttnue așa. Devine macar totul simplu și evident.
proastasatului
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Sunt de aceiasi parere! Chiar am vazut un exemplu in acest sens, anume un derbedeu care s-a plans ca mama l-ar fi impiedicat sa relationeze cu copilul iar instanta a achitat mama. Ce sa fie mai simplu si mai evident? Se vad si minciuna si abuzurile tatalui si neimpiedicarea mamei!
againstPAS
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai daca in Temeiul unei asemenea decizii (date in baza unui comportament mult diferit al mamei fata de ce a urmat) isi continua si inteteste abuzul, personal cred ca este extrem de prost sfătuită. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, rețineți:
proastasatului
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ma intreb cat de bine o fi fost sfatuit tatal cata vreme a crezut ca inscenarile ii vor tine in instanta. Preocuparea iubitului tatic era sa o arda pe mama. Na iaca cum i s-a intors in freza. Iar daca mama, ziceti, ca ar fi avut un alt comportament in acea perioada de timp inseamna ca plangerile formulate cu rea-credinta de catre tata au reprezentat cauza acestei schimbari!
Interesant insa, ca desi mama avea un comportament diferit, rezulta ca unul mai bun, tatal nu a pregetat sa faca plangeri ca sa-si arate muschii. Si iata rezultatul muschilor si al "luptei" lui: comportamentul ei de astazi, caci, cum bine spuneati in alta postare, cine seamna vant culege furtuna!
againstPAS
Utilizator 2din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Comportamentul a avut inițial legătura cu speranța mamei ca se împăca cu tatăl și cu vârsta copilului. Iar plângerile din cate știu eu le-a făcut mama intr-un număr nedefinit. Dar stați liniștita, adevarul va iesi la suprafața. ::)