avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problemele părinților despărțiți: pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problemele părinților despărțiți: pensie de întreținere, program de vizită, domiciliul minorilor etc.

Bună ziua,

Acest topic se vrea a fi un loc unde părinții despărțiți împărtășesc experiențe sau opinii despre modul în care trebuie gestionate / rezolvate problemele legate de minori, apărute după destrămarea cuplului.

Cu speranța că va fi util atât pentru forumul Dreptul familiei, în special, cât și pentru membrii comunității în general, vă doresc spor la postat.

O zi frumoasă tuturor!
Manuela
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iertati doamna ps tatii nenorociți ce nu reușesc sa-si da seama in cele 10 minute PE AN de fericirea copilului in fata unui prag păzit cu atata înverșunare. Aici greșesc unele mămici. Ca nu permit nimic niciodată. Așa ca nu țin teoriile astea de 2 lei. Dar eu zic sa conttnue așa. Devine macar totul simplu și evident.
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
againstPAS, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt de aceiasi parere! Chiar am vazut un exemplu in acest sens, anume un derbedeu care s-a plans ca mama l-ar fi impiedicat sa relationeze cu copilul iar instanta a achitat mama. Ce sa fie mai simplu si mai evident? Se vad si minciuna si abuzurile tatalui si neimpiedicarea mamei!
proastasatului, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai daca in Temeiul unei asemenea decizii (date in baza unui comportament mult diferit al mamei fata de ce a urmat) isi continua si inteteste abuzul, personal cred ca este extrem de prost sfătuită. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, rețineți:
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma intreb cat de bine o fi fost sfatuit tatal cata vreme a crezut ca inscenarile ii vor tine in instanta. Preocuparea iubitului tatic era sa o arda pe mama. Na iaca cum i s-a intors in freza. Iar daca mama, ziceti, ca ar fi avut un alt comportament in acea perioada de timp inseamna ca plangerile formulate cu rea-credinta de catre tata au reprezentat cauza acestei schimbari!
Interesant insa, ca desi mama avea un comportament diferit, rezulta ca unul mai bun, tatal nu a pregetat sa faca plangeri ca sa-si arate muschii. Si iata rezultatul muschilor si al "luptei" lui: comportamentul ei de astazi, caci, cum bine spuneati in alta postare, cine seamna vant culege furtuna!
proastasatului, utilizator
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comportamentul a avut inițial legătura cu speranța mamei ca se împăca cu tatăl și cu vârsta copilului. Iar plângerile din cate știu eu le-a făcut mama intr-un număr nedefinit. Dar stați liniștita, adevarul va iesi la suprafața. ::)

Alte discuții în legătură

Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)