jjob1960 a scris:
Poate că în mașină avea un medic si il îngrijea mai bine. Nu poți fi atât de incrancenat cunoscând doar părerea unei părți. Domnul,faptul că , copilul pe care l-ați primit după divorț e la facultate,este meritul lui. Pt dv e ceva normal să aveți grijă de el. Nu e ăsta titlu de glorie.
O fi vreun multimiliardar care se deplaseaza cu medic in masina? Nu cumva o avea si bucatar, maseur, garda de corp?
Daca era un parinte normal, lasa copilul acasa in conditiile in care era bolnav si sub tratament.
Cine vorbea de glorie?
Eu am prezentat faptele.
Datoria noastra ca parinti este sa avem grija de copii! Si nu numai in weekend, nu numai platind o pensie alimentara care de cele mai multe ori este mult subdimensionata. Anumiti "parinti" considera ca-i fac o mare favoare celuilalt cand platesc pensia alimentara si ascund veniturile reale.
Uita ca un copil nu se poate creste cu 1/3 din venitul minim pe economie!
Revenind la cazul meu, da, e meritul lui pentru tot!
Eu am vegheat doar sa-i fie lui bine, sa nu-i lipseasca nimic cu atat mai mult cu cat "mamica" lui
nici macar pensia alimentara de 180 lei pe luna (calculata la nivelul salariului minim din 2013) nu i-a platit-o ca sa nu vorbim de alte cheltuieli! Daca dvs credeti ca un copil se creste cu 360 lei pe luna (180 X 2 parinti) inseamna ca habar n-aveti pe ce lume traiti!
Chiar daca mi-am luat inca un job suplimentar pentru a face fata cheltuielilor, am locuit impreuna cu chirie (in timp ce scumpa lui "mamica" foloseste locuinta comuna), am spus ca a meritat tot efortul.
Rasplata mea cea mai mare este vazandu-l pe el ca-si urmeaza visul!
Acum e major.
Ar trebui sa-l las sa se descurce singur? Probabil ca dvs asa credeti!
Totusi, ghiciti cine-l sustine financiar? "Mamica" lui?