avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permisul suspendat

Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu permisul suspendat dovada fiind expirata de pe data de 14.04.2019. Motivul pentru care am condus este ca am fost la un drum mai lung cu un prieten, el având probleme cu genunchii și nu am mai putut conduce, l-am rugat sa conduc eu pana la ieșire de pe autostrada, acolo am fost și oprit de un echipaj de poliție, am dat declarații amândoi spunând motivul de ce am mers cu permisul suspendat. Întrebarea este: Ce consecințe urmează? Mi se anulează permisul? Cât durează toată treaba asta? La mine este prima abatere și nu am habar.. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
Madalin BCM, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este Brigada Rutiera București e nasol. Eu azi mi-am recuperat permisul după 2 ani,. 4 luni si 19 zile. După nenumărate drumuri la Politia Rutiera am primit clasare după 1 an si 7 luni de la audiere si dat declaratie, este o leneeeeee maximă, ce sa zic, Baftă!!
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
Dapix75, utilizator
Tot pentru conducere cu permis suspendat ?
Da, tot pt conducere cu permis suspendat
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
Dapix75, utilizator
La ce te referi daac e Brigada rutiera e nasol ? Pe mine m-au oprit unii de secție ,eram in fata scolii , eram cu copilul in masina , vroiam sa ma duc la doctor fiindca se simtea rau , si am zus sa ajung mai repede.

Dapix75 a scris:

Da, tot pt conducere cu permis suspendat

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma refer la faptul ca sunt total dezinteresati pt speță de acest gen. O taraganeaza mult si bine. Dosarul tau este la Brigada Rutiera. Sfatul meu este sa te duci pana acolo la Udriste si sa intrebi la registratura, cum intri in dreapta. Eu nu sunt din București, am asteptat 8 luni si nu m-au chemat, m-am dus eu peste ei si am reușit sa fiu audiat, asta in 2018 in iulie, apoi liniste, sunam si degeaba pe anchetator nu il gaseam, am bătut drumul de 6 ori degeaba, imi spunea ca se claseaza si pana nu am facut la parchet cerere si le-am spus ca este tergiversare de dosar nu s-au miscat. Sau iti iei avocat si il pui sa se duca pe capul lor.

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)
Sa nu faceti ca mine... florin_dtb florin_dtb Salut! In urma cu cinci luni de zile, tarziu in noapte, am fost oprit in timp ce conduceam autoturismul proprietate personala si am suflat in alcool-tester. ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit la un control de rutina si s-a constatat ca am permisul suspendat ady_bms ady_bms Buna seara...... Pe 21.01.2011 am fost oprit la un control de rutina,si s-a constat ca am permisul suspendat de o luna fiindu-mi eliberata o dovada fara ... (vezi toată discuția)