avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permisul suspendat

Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu permisul suspendat dovada fiind expirata de pe data de 14.04.2019. Motivul pentru care am condus este ca am fost la un drum mai lung cu un prieten, el având probleme cu genunchii și nu am mai putut conduce, l-am rugat sa conduc eu pana la ieșire de pe autostrada, acolo am fost și oprit de un echipaj de poliție, am dat declarații amândoi spunând motivul de ce am mers cu permisul suspendat. Întrebarea este: Ce consecințe urmează? Mi se anulează permisul? Cât durează toată treaba asta? La mine este prima abatere și nu am habar.. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
Madalin BCM, utilizator
Te referi ca ai fost la Udriste si te-a audiat un procuror de caz? ce naibii putea sa te intrebe , ca era clara treaba , ca si mine , conducere cu permisul suspendat . Si ce neaibii te a intrebat ăla ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu te audieaza un procuror ci un anchetator, in cazul meu un agent sef principal, si sunt cazuri si cazuri,.ti-am spus intereseaza-te de dosar si depinde cat de binevoitori sunt. Echipajul care te-a oprit nu ti-a luat o declarație? Ai spus ce si cum de ce ai ajuns in situația aia, iar acum dosarul penal este la udriste si crede-ma, nu vreau sa te sperii, dar o sa fie de umblat, primul pas fa-l si du-te sa te interesezi la cine este dosarul, il cauti si spui ca vrei sa fii audiat, ar fi bine sa tw duci cu avocat, ei stiu mai bine ce si cum, apoi după audiere ii lași o luna si incepi iarasi sa te duci sa te intetesezi sau avocatul, cauta unul pe circulație ca ii mai stie pe anchetatori, oricum din ce mi-ai spus iti da clasare, dar sa nu pățești ca mine si sa stai cum am stat eu 2 ani si ceva

Dupa ce m-au oprit , ne-au condus pe mine si pe fi-mea la sectia de politie , iar gaborul a scris el un proces verbal cum s-a intamplat, m-a pus sa-l semnez si mi-a zis sa-i trec eu nr de tel jos pe proces , ca o sa ma sune cineva de la Udriste. Mi-a zis ca asta e tot si ca pot sa plec acasa . Cam asta a fost istoria .
Daca astepti sa te contacteze... Așteaptă, dar o sa aștepți mult si bine
Sa stii ca o sa ma duc , sa se faca 5 luni , si ma duc peste ei. Deci ție pana la urma ti-a dat cu NUP ? Ai platit vreo amenda ceva ?

Dapix75 a scris:

Daca astepti sa te contacteze... Așteaptă, dar o sa aștepți mult si bine

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit la un control de rutina si s-a constatat ca am permisul suspendat ady_bms ady_bms Buna seara...... Pe 21.01.2011 am fost oprit la un control de rutina,si s-a constat ca am permisul suspendat de o luna fiindu-mi eliberata o dovada fara ... (vezi toată discuția)
Sa nu faceti ca mine... florin_dtb florin_dtb Salut! In urma cu cinci luni de zile, tarziu in noapte, am fost oprit in timp ce conduceam autoturismul proprietate personala si am suflat in alcool-tester. ... (vezi toată discuția)