Doamna avocat... Acum ma pun eu in locul doamnei...
Nu spun ca nu a procedat corect intreband avocatul, spun ca nu a procedat corect neanuntand acest fapt mie ( doamnei) si/sau presedintelui.
De unde stiu eu ce au discutat dumnealor in timpul consultatiei, poate domnul in cauza a rezolvat si probleme personale...
Factura consultatiei pe numele cui a fost emisa?
"Faptul ca administratorul a mers si a consultat avocatul juridic nu este egal cu" a angajat avocatul", eu am proprietatea termenilor."
Sa-mi fie cu iertare, dar nu prea inteleg. Daca administratorul a fost cel care a mers la avocat si to el a platit din banii asociatiei, atunci cum se numeste acest serviciu pe care el l-a facut?
Administratorul din ce fonduri a achitat onorariul avocatului?
"Nu exista nicio lege are sa il oblige sa va consulte pe dvs. inainte de a apela la un avocat, va spun cum stau lucrurile juridic, nu cum credeti dvs."
Dar exista vreo lege care administratorului ii da acest drept?
"Ar trebui sa multumiti pentru consulatia primita gratis si pe viitor sa fiti mai atent ce cereri adresati, pentru ca trebuie sa fiti constient ca nu doar Asociatia are obligatii fata de dvs., ci si dvs. aveti obligatii in egala masura."
Din cate am observat acesta este un forum, unde fiecare poate dezbate diferite probleme. Daca nu doriti sa oferiti consultanta gratis, atunci nu interveniti in subiect. Fiecare este liber sa decida pentru el si sa faca ce vrea!
Nu am vazut factura, dar banuiesc ca pe numele Asociatiei
Da, este un forum, dar asa este normal si civilizat,
Intr-adevar, sunt si persoane care dupa ce primesc aici sfaturi de care se folosesc, si aici ma refer si la sfaturile oferite si de alti colegi, nu prea au obiceiul sa multumeasca.
Apoi revin cu alte intrebari si se mira probabil, de faptul ca nu le mai raspunde nimeni.
Stiti cum se spune, fieare pasare pe limba ei piere....
D-na Cristina Hortensia CIUREA, ca sa concluzionam intreaga discutie, la momentul actual exista vreo cale prin care pot contesta suma platita pentru avocat?
Stiti cum este, fiecare interpreteaza in felul lui legea. Oricum toate legile sunt facute de asa fel incat sa fie interpretabile.
Legal aministratorul avea dreptul sa inteprinda aceasta actiune? Va rog daca puteti sa oferiti un raspuns clar. De altfel si raspunsul oferit de catre avocat Asociatiei la cerera depusa de catre mine, a fost copy-paste cu art. din legea 230/2007, actualmente 196/2018. Daca apelezi la un avocat te intereseaza sa iti spuna cum se aplica acele articole din lege, ca asa stim si noi sa citim.