avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iubitul mă bate regulat ori de câte ori se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iubitul mă bate regulat ori de câte ori se enervează sau are chef. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac!

Bunz ziua ,

Situatia mea e mai dificila , chiar nu stiu ce sa mai fac ! Am un iubit care ma bate de fiecare data cand se enerveaza sau are chef , uneori cu urme alte ori imi da in cap sau peste fata - fara semne. Nu am scost nici un certificat medico legal ca sa pot dovedi ca sunt agresata. Am doar cateva poze. De cate ori ii spun sa ma lase in pace ca nu mai vreau sa fiu cu el ca m am saturat iar ma loveste si ma face in toate felurile. Nu mai stiu ce sa fac! La parinti nu pot sa merg pt ca starea lor de sanatate nu este foarte buna si nu vreau sa i stresez.
Sunt disperata , nu mai stiu ce sa fac!
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Îmi puteți spune, va rog, ce fel de probele, cât șanse de reușită reala am și cât ma costa?
Va mulțumesc frumos!

Geanina DRIAN a scris:

Vă pot ajuta pentru Iași.
Se pot constitui probe și fără sa mergeți la Poliție.
In cazuri urgente, ordinul de protecție se poate emite chiar și de pe o zi pe alta.

Eu cred ca acest ordin doar îl va enerva mai tare, îl va încalcă și eu voi suporta consecințele! Nu ma pot muta din oraș, am un copil de 7 ani s a integrat bn la școală, aici părinții ma mai ajuta cu fetita o duce, aduce de la școală. Eu lucrez de la 6 la 14 00.
Mulțumesc frumos!

leorot a scris:

Ar mai fi o solutie - mutati-va in alt oras si rupeti orice legatura cu el si cu orice prieten comun, in felul acesta nu va putea sa va mai gaseasca. Si mai puteti face ceva - montati camere de supraveghere care sa filmeze 2-3 batai, preferabil si cu sonor. Apoi schimbati yala la usa si ii spuneti foarte clar ca aveti filmari cu el cand va bate si ca va infunda puscaria daca va mai deranjeaza vreodata. Asta pt ca are deja un dosar cu suspendare...

22 din 22 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna,

Am citit ce ai scris pe forum si m-a impresionat povestea ta. In locul tau chemam toata politia din oras si il si lasam fara oua. Dar eu sunt mai puternica :)
Daca vrei ajutor ia legatura cu Oana Vasiliu
[ link extern ]
E din Iasi si ajuta femeile in situatia ta si nu numai. Este o femeie extraordinara. Apoi iar fi bine sa iti stabilesti o consultatie cu un avocat fara sa stie nimeni si acolo o sa gasesti solutia potrivita.
Iti recomand [ link extern ] /
E avocat specializat in dreptul familiei si violentei domestice si lucreaza pro bono pentru victime. Incearca sa vb cu el.
Daca mai ai nevoie de ceva, un sfat, o alinare sau sa iti descarci sufletul scrie-mi in privat si iti dau profilul meu de fb. Nu stiu de ce , dar nu iti pot trimite mesaj privat :(

Daca vrei sa te muti in Bucuresti te pot ajuta.

Bafta si nu iti fie frica! Fa asta pentru fata ta!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la politie o sa fiti tratata ca o victima cand veti suna la 112 , o sa l audieze pe minor judecatorul daca politia nu o sa l gaseasca pe agresor in locuinta. Puteti sa faceti si o plangere in care sa aratati cum s-a ajuns la scandal sau la cearta in familie.

Politia o sa va roage sa raspundeti la un chestionar in urma apelului facut la 112 si poate lua masura sa emita ordin de protectie provizoriu si in cinci sase ore cu aprobarea judecatorului sa faca evacuarea agresorului sa puteti sa va cresteti copilul in liniste
Daca inca il mai numiti iubit, nu e chiar asa de grav. Daca e doar un stereotiv de exprimare, e altceva. Un ordin de protectie nu se poate pentru ca nu exista o relatie de familie, o plamgere penara urmata de ceva interdictii e maim aproape de situatia ta.

Alte discuții în legătură

Vreau un raspuns va rog, urgent - violenta in familie mcdnald mcdnald am 28ani am un baietel de 3luni lucrez la o covrigarie acum sunt in prenatal.concubinul meu cu care sunt de 12ani a fost pana acum 2 3 ani un baiat super cat ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)