avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Iubitul mă bate regulat ori de câte ori se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Iubitul mă bate regulat ori de câte ori se enervează sau are chef. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac!

Bunz ziua ,

Situatia mea e mai dificila , chiar nu stiu ce sa mai fac ! Am un iubit care ma bate de fiecare data cand se enerveaza sau are chef , uneori cu urme alte ori imi da in cap sau peste fata - fara semne. Nu am scost nici un certificat medico legal ca sa pot dovedi ca sunt agresata. Am doar cateva poze. De cate ori ii spun sa ma lase in pace ca nu mai vreau sa fiu cu el ca m am saturat iar ma loveste si ma face in toate felurile. Nu mai stiu ce sa fac! La parinti nu pot sa merg pt ca starea lor de sanatate nu este foarte buna si nu vreau sa i stresez.
Sunt disperata , nu mai stiu ce sa fac!
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Domnule Danciu Ioan Viorel! Am citit in dreptul dvs pe google o recenzie care spunea asa: "Agresiv și incompetent"! La dvs (...) la Satu Mare asa se face medierea? Eu in locul dvs as avea grija de ceea ce spuneti. Va pateaza grav pozitia si activitatea pe care o aveti!
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
@Psihosex
Casa este a mea, copilul nu este al lui. Cheia este la el de pe vremea când totul era ok.

@angi84
Mulțumesc foarte frumos pt mesajul tău!
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Vedeti ca sunt ONG uri ce ofera cazare si masa femeilor aflate in situatia dvs., este unul chiar in Ploiesti dar nu i retin numele, intreb diseara si va anunt.
Si casa, daca va apartine...eu zic sa o vindeti, nu cred ca o sa mai aveti liniste acolo, chiar daca el ajunge la inchisoare, cum spuneati, are prietenii...
Cel mai bine ar fi sa mergeti cu, copilul, intr-un asemenea centru si sa discutati cu cineva, imputerniciti un avocat, sa vanda casa...
Cu banii aceia puteti incepe o noua viata in alta parte.
Gasiti fundatia in link-ul de mai jos
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator
As vrea sa mai aduc câteva lămuriri pt ca simt ca oamenii au modificat puțin povestea.
Nu este tatăl copilului meu, sunt divorțată de câțiva ani și am început o relație cu acest individ. La început a fost totul ok și frumos, după un timp a început sa vb urat, apoi sa ma bata. Nu este niciodată agresiv când sunt oameni cunoscuți în zona sau de fata cu copilul. Cred ca tine la aparente!
Apartamentul este proprietatea mea personala dar de fiecare data când ii sp sa plece o face, revine după câteva ore cu scandal și bătaie.
Părinții mei sunt bătrâni și bolnavi, operați.... Nu pot merge la ei pt ca i as supune stresului, sunt sigura ca ar veni sa ma caute și aici.
El are un dosar cu 6 luni de suspendare și 2 ani de probațiune, asta este motivul pt care eu cred ca va fi enervat la culme dacă încep sa fac demersurile legale. Va spune ca vreau sa i fac rău și ca se va duce la pușcărie dar măcar sa nu i para rău. Are și foarte mulți prieteni dubioși care pt mici sume de bani ar fi în stare sa te omoare pe strada, și nu exagerez.
Știu ca mulți vor judeca de ce am întrat în anturaj cu un asa om, dar chiar nu am știut și acum când vreau sa plec îmi este f frica.
Ultima bătaie primita a fost duminica pt ca mi se defectase telefonul mi a dat 3 palme, m a tras de cap și m a muscat. Nu a lăsat nici un semn!
Și pentru cei care spun ca nu ma apar, nu e chiar asa.... Ripostez și eu cum pot dar eu am 1,60 și el 1,80m și este și făcut ca bărbat, face sport.
Nu știu cum sa mi tratez aceasta frica sa pot înainta tot, îmi e frica sa nu i stresez pe a mei. Sa plec din oraș nu pot pt ca as bruia copilul cu totul. Este obișnuit cu bunicii și tot programul de aici. Și sincer nu vad o soluție în a fugi.
Nu vreau sa fiu înțeleasă greșit, nu caut mila nimănui, dar pur și simplu nu știu ce sa mai fac.... Psihic sunt la pământ! În 30 ani nu am luat o palma de la nimeni, doar acest individ ma terorizează.
Pt doamna care mi a scris despre termenii psihologici, va înțeleg și va cred dar credeți ma ca mi știu cum sa fac ca să fie bn. Mi as dori ca el sa plece și sa ma lase în pace. Îmi doresc doar liniște sa mi cresc copilul, atât!
Îmi cer scuze dacă intrig pe cineva cu mesajele mele, va înțeleg, și eu judecam pana sa pățesc!

O zi frumoasa va doresc!

-Apăsați, vă rog, pe Răspunde, nu pe Citează când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Buna,

Cu multa placere si sper sa imi urmezi sfaturile. Acum, cat e fata in vacanta cauta si vinde apartamentul, pune banii deoparte si stai 2, 3 luni in chirie pana se limpezesc apele in alt cartier sau chiar in afara orasului. Intre timp vb cu un avocat si vezi ce poti face, iar apoi ia-ti un apartament nou in alta zona. Cu chematul politiei daca nu ai semne si esti plina de sange nu rezolvi nimic. Totul direct la seful politiei sau la avocat.

Alte discuții în legătură

Vreau un raspuns va rog, urgent - violenta in familie mcdnald mcdnald am 28ani am un baietel de 3luni lucrez la o covrigarie acum sunt in prenatal.concubinul meu cu care sunt de 12ani a fost pana acum 2 3 ani un baiat super cat ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)