avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum interpretați acest text din hotărârea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum interpretați acest text din hotărârea judecătorească: preluarea minorului ,,din'', nu ,,de la'' domiciliul mamei? Ar trebui ca mama să permită accesul în domiciliu în vederea preluării?

Cum cititi acest text dintr-o hotarare judecatoreasca ce stabileste preluarea minorului din domiciliul mamei si nu de la domiciliul mamei. Fac mentiunea ca mama a refuzat accesul tatalui in domiciliul dansei si de multe ori copilul spunea din casa ca nu vine. Ar fi trebuit ca mama sa permita accesul in domiciliu in vederea preluarii? Intentionat tatal este tinut pe hol pentru a i se transmite copilului ca tatal este un strain ce nici pragul casei nu are voie sa-l treaca.
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Doamna Tifa, nu am dosarul în fata ca să va pot pronunța însă din ce îmi povestiți aveți dreptate.
Fetita luata cu mascații va fi hrănită. Era malnutrita și abuzata emoțional. Sunt curios de ce înfometarea voita a unui minor nu va revolta însă salvarea lui da?
Pentru ca organizații sataniste?
when exista doua directii de manipulare in acest caz, una a autoritatilor corupte care au luat spaga , impotriva asistentului maternal si una a politicienilor impotriva familiei adoptive suspectata si de trafic de organe, dumneavoastra ati cazut victima autoritatilor, dar eu am vorbit din perspectiva traumei copilului, peste care au navalit mascatii, si au scoso din pat, tarata ca pe un animal pe asfalt. Nu putem sti si nici nu cred ca va iesi adevarul la iveala, dar analizati cazul doar din perspectiva abuzului asupra copilului. Organizatii sataniste implicate in traficul de minori desigur, sau nu o credeti nici pe asta?
when eu nu am vazut un copil infometat, am vazut doar un copil tratat ca un animal, in general ma bazez pe ceea ce vad nu pe ceea ce aud din diverse surse credibile sau mai putin credibile.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
When a scris:
nu am dosarul în fata ca să va pot pronunța

dar cand afirmati:
Era malnutrita și abuzata emoțional

aveati dosarul in fata?
Nu, nu-l aveti. Decupati din stiri ceea ce rimeaza cu opiniile dvs si anume copilul trebuie luat cu forta, fie pentru a pleca cu tatal la program, fie pentru a pleca cu parintii adoptivi, Ceea ce nu vreti sa acceptati este ca opinia copilului conteaza. Iar daca opinia copilului este prea evident impotriva, atunci se scoate pancarda cu teoria 2: "copilul nu e lasat sa-si iubeasca tatal". Regula de baza e: eu, tatal, nu sunt de vina!
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le incurcati.Omul a ceeut penalitati si a facut plangeri dupa mai bine de un an in care a stat pe la usi si copilul il renega.Nu s a facut plangere la primul refuz.
POATE NU STITI tatal acelei fete pkateate de 4 ori mai mult pensie de i întreținere decat e decia de instanta.Atentie de 4 ori mai mult si de 4 ani isi bate joc de el alienand copilul si facand-o sa spuna nu vreau sa merg cu tine.
Deci tatal a apelat la legi dupa cel putin un an, nu dupa primele doua saptamani.

tifa a scris:

sobolan de tomberoane, daca omul vroia sa aiba relatii cu fiica, nu ar fi trebuit sa ceara penalitati, sa ia mancarea de la gura copilului, sau sa o bage pe mama care l-a nascut la puscarie, deci in concluzie omul nu a vrut program ci a vrut razbunare si primeste din partea copilului exact ce merita, de acum incolo garantat nu va mai avea nici un program. Copilul a cam inteles cine e tatal lui, si va refuza orice relatie cu el.

sobolan de tomberoane, in cazul meu politia a venit cu, 2 echipaje de la primul termen de program, iar executorul de la al doilea termen, pentru ca deja la proces era cunoscut faptul pentru toata lumea ca copiii refuza programul cu ridicare, chiar si dupa 1 an consider ca nu e cazul, pentru ca oricum programul nu s-a realizat, ba mai mult lucrurile s-au inrautatit, pe mine daca copiii m-ar refuza eu nu m-as mai duce niciodata, dar tatii acestia de pe forum merg doar pentru penalitati, doar banii sunt motivatia lor, nimic altceva, eu m-am cam lamurit cu toti, pe mine nu ma pacaleste nimeni, daca nu erau penalitatile, toti barbatii ar fi disparut fara urma.

Alte discuții în legătură

Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)