@Danielcc,
Nu ati citit toate postarile. Sunt situatii in teren cand banca la care faceti referire nu este in zona. La mine sunt 500m pana acolo, dar am vazut o postare in care se afirma ca banca este la o distanta de 4-5 km. de "locul faptei"...
Apoi, "migrarea" contului trebuie discutata si aprobata de membrii asociatiei, nu o face cine si cum vrea. Astazi este bine la ING, dar nu poti sa ne garantezi ca si poimane va fi la fel. Nu mai vorbesc de proprietari - unii au cont la o banca, altii la alta, pe unii nu-i deranjeaza 5 lei, pe altii i-ai rupt la buzunar. Bancile, toate vor sa castige cat mai mult - nu trebuie sa va explic eu ce si cum, uitati-va numai la comisioane si dobanzi.
Multa lume vorbeste despre acest topic in necunostinta de cauza. Daca ati fi in locul celor de la asociatii, va garantez ca discutiile ar fi altele. A merge la banca cu 6000-7000 lei in buzunar, nu este nicio placere, plus o multime de hartii ce trebuiesc completate, inregistrate. Unii "vad" avantaje la cei care umbla cu "cascavalul" la purtator. Poate ca stiu ei ceva,
Fericiti sunt cei care au banca chiar la parterul blocului, poti stabili/negocia proceduri convenabile, dar vedeti, aceste cazuri sunt foarte putine.