avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract indididual de munca - nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract indididual de munca - nelamurire

Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate "Activitate de consultanta pentru afaceri si management" in functia de inginer?
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 19:51, 21 Iunie 2010
Nina1 a scris:

freeelis a scris:

Tot ce ati precizat in mesajul postat nu are nimic de-a face cu nulitatea unui c.i.m. , ci este legat de anularea unei decizii de incetare a c.i.m. si de efectele anularii acestei decizii de catre instanta.

Nu inteleg de ce solicitati anularea deciziei ? .... banuiesc ca nu ati formulat cererea dvs , ci o alta persoana in locul dvs.

Imi permiteti sa va relatez totul printr-un mesaj privat?Multumesc


Este optiunea dvs de a adresa mesaje private oricarui consultant de pe forum ... :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cererea de incetare a c.i.m care a fost anexata la decizia de incetare a c.im.a fost completa si semnata de catre angajator in numele meu (contrafecere semnatura).
In acest caz, va puteti adresa cu o plangere parchetului sau Politiei pentru savarsirea concursului de infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
Nina1 a scris:

Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate "Activitate de consultanta pentru afaceri si management" in functia de inginer?



Pentru realizarea domeniului de activitate al firmei ce are ca scop final obtinerea de profit, administratorul isi face organigrama. .
Administratorul poate oricand sa modifice organigrama in functie de cerintele pietei in realizarea obiectului de activitate principal sau secundar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane
Buna seara.
Cererea de incetare a c.i.m care a fost anexata la decizia de incetare a c.im.a fost completa si semnata de catre angajator in numele meu (contrafecere semnatura) si a fost datata cu 01.ianuarie. Este corect (avand in vedere faptul ca pe data de 1 ianuarie este zi libera)?Multumesc

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog? marianelena marianelena Sunt in litigiu cu soc.,procesul ajungand in faza de recurs.Din lipsa de bani nu am angajat un avocat.Soc. a emis o decizie de desfacere a cim prin demisie ... (vezi toată discuția)
Cum pot dovedi ca patronul a semnat contractul meu de munca? mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Patronul a semnat contractul in locul meu din diferite motive,spuse de catre el.Cand am cerut sa semnez contractul ,mi-a zis ca a rebuit sa semneze ... (vezi toată discuția)