avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rog clarificare cu celeritate!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rog clarificare cu celeritate!

Buna ziua!
Stie cineva mai in varsta, daca, inainte de Legea 230/2007, la preluarea actelor, gestiunii, etc, noul administrator prelua si Fondul de Rulment, pe un act anume, sau formular special ?!
La noi "a disparut fondul de rulment" si adminul insista ca nu a existat asa ceva niciodata, desi el si presedintele au distrus arhiva, ca cica, "nu mai aveau loc pentru ea!"
E vorba de 180 de apartamente, deci cam 24.000 de ron!!!...
Nu ma trimiteti la Comisia de cenzori, ca nu mai exista, au desfiintat-o, se pare deliberat, iar persoana actuala are peste 70 de ani si e bolnava si posibil si cu probleme psihice!
Fisa postului la administrator e optionala sau obligatorie ?!
Dar la presedinte ?!
Va multmesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2020
Psihosex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Psihosex , utilizator 16:15, 29 Februarie 2020
Abia acum, la recitiri, am gasit intrebarea dvs..
Pai normal asa ar fi, dar cine la mai tine, dupa zeci de ani ?!..
Faza interesanta este ca, desi ei sustin ca nu mai exista Fondul de Rulment, Legea noua, 196/2018, prevede ca el sa existe!
Dar ei au spus in sedinta de anul trecut ca nu se incaseaza!
Noi incasam peste 700 de euro lunar, din ichirierea unui spatiu sus pe bloc, pentru antene GSM, si de aici, plus din fondul de reparatii, de 15/apartament, exista suficienti bani pentru a plati utilitatile!
Unii nu (mai) stiu de fond, altii neglijeaza - in contextul euforiei achizitiei locuintei - si uite asa, smecherii sfideaza Legea si fac ce vor!..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociației de proprietari pretinde că nu mai exista fond de rulment, iar arhiva este arsă. ce prevede legea în această situație? Psihosex Psihosex Buna ziua! Va rog sa imi precizeze si mie cineva cand, cum si in ce conditii se arde/distruge arhiva (acte vechi - CAT DE VECHI ???!) Intreb pentru ca la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la predarea gestiunii de la un administrator la altul vivi23ro vivi23ro sotul meu a fost ales administrator desi nu are atestarea obligatorie, s a oferit sa faca gratis calculele, deci fara contract si fara plata blocul fiind numai ... (vezi toată discuția)
Fond reparatii frezii frezii Buna ziua.La noi in bloc(4 etaje)s-au schimbat tevile de la calorifere de la parter la etajul patru ,fiecare proprietar platind individual mesterului ... (vezi toată discuția)