avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai nu eu sunt cel speriat, de aia recomandam d-lui Lascoschi sa se puna cu dvs. de acord.
Eu nu am nici o problema, nici cu Buhuhu-ul pe care l-ati anuntat.

Informatii de calitate mi-am gasit, nu stiu daca folosim acelasi standard, ma te ca nu . :)
Clar nu, dar nu-i problema, ca pana la urma propriile noastre standarde ne definesc.
Valul 4 începe când declara autoritățile câte cazuri a depistat intr-un număr mare.
Se poate spune ca începe sa se formeze valul 4 dar încă nu a crescut.
Într-o singura zi aproape ca s-a dublat numărul cazurilor.

[ link extern ]

Tulpina delta a început sa își între în rol.

[ link extern ]

Au anunțat foarte târziu ceea ce era evident.

Și in chestia cu banii pare sa aibă dreptate BX.
Insa, sunt unii care au foarte mulți bani și nu cei care au scos și ei niște bani în pandemie.
Nici măcar nu poți sa sti cine sunt aceia.
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
Ceva interesant:

,,Orice răceală poate fi infecție cu tulpina indiană”

Totodată, Octavian Jurma susține că orice răceală poate însemna o infectare cu tulpina Delta. Motivul? Simptomele sunt perfect identice cu cele ale unei banale gripe puternice.  "

[ link extern ]

Unii medici ziceau prin februarie 2020 ca noul coronavirus este o simpla răceală sau gripa...si nu exista motive de îngrijorare...
Medici foarte cunoscuți...
Le-a dat o mare teapa noul coronavirus...
Și la medicii americani le-a dat o mare țeapă...cu dr. Fauci în frunte...

În prezent, nimic nu este mai periculos decât asa ceva, dar, deja, a devenit inevitabil, zic eu.
Daca nu ai nimic pe.loc dar vei avea probleme peste 5 ani nu este deloc bine...

Tulpina delta face plămânii sticla pisata la unele persoane?

Ati avut dreptate când ați zis, mai în glumă, mai în serios, ca merg într-un loc unde voi testa eficacitatea vaccinului.
Pare sa fie eficient vaccinul...daca ma întrebați pe mine...
Pana astăzi asa se vede treaba.
M-am intersectat cu oameni din toată lumea și nu este precum la Mamaia sau Eforie unde sunt numai români.
De indieni mi-a .fost putina teama dar mi-a trecut.
Tulpina delta este tulpina indiana...
Ceva inevitabil în prezent...
Ceva răspândit în întreaga lume...

Sa te ferești de tulpina delta un an sau doi, nu este ceva realizabil cred eu, dacă nu trăiești la sat.
Ultima modificare: Joi, 19 August 2021
A început in Germania al patrulea val.

,,În Germania a început al patrulea val de infectare cu noul coronavirus, informează dpa, care citează cel mai recent raport al Institutul Robert Koch (RKI), agenţia naţională responsabilă cu prevenirea şi controlul bolilor, transmite Agerpres."

[ link extern ]

Ei sunt în fata noastră cu 2-3 săptămâni.
La noi în septembrie vor fi mari probleme.
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2021

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)