BX a scris:
@latka, lasand vizionarii la oparte, v-am spus clar ca toata chestia asta va tine pana in 2025. Au trecut aproape 2 ani, mai sunt 3 si un pic. Apoi urmeaza alt "buhuhu". Pana atunci, aia puternici vor produce bani pe carca prostimii care accepta tot ce dicteaza politicul. In alte tari se mai protesteaza, se mai misca ceva. La noi nimic. Cand vor veni acum in toamna noile restrictii o sa fie luati ca din oala romanii.
Intre timp, raman absurditatile. De ziua marinei nu s-a permis accesul publicului, dar in acelasi timp la Costinesti aveam pe toata plaja si in apa o medie mult mai mare de 1 om/ mp (si inca avem). Si uite ca nu s-a raspandit nimic.
Mie imi pare ca BX are dreptate în buna măsură.
Deja totul pare sa se ducă spre 2025 sau chiar mai încolo ca ani...
Este motivul pentru care trebuie sa știm cati sunt trecuti prin boală.
Daca știm cati sunt imunizați în marile.orase am putea estima în timp real.
Cat privește litoralul românesc ne situam undeva ca în anii din comunism când nu prea erau străini pe.litoral.
Sau anii ulteriori ...
Ne putem raporta și la.prezent .
Nu prea s-a mișcat tulpina delta în România.
Pe.litoral sunt multi romani, undeva la.99,9 %.
Noul coronavirus trebuie sa vina de undeva.
In România încă nu s-a desfășurat.
Ar fi fost o explozie foarte puternica de infectari daca tulpina delta are predominanta pe litoralul românesc.
Va fi cum am estimat eu, din păcate, in septembrie-octombrie 2021, vom avea valul 4.
Spun, din păcate, pentru ca nu vom.putea scapa dacă nu știm exact cati sunt imunizați si care sunt aceia în mod exact.
Nu merge sa te descurci pe baza de simple.presupuneri cu tulpina delta.
Eu as vrea ca România sa fie prima țară care sa iasă din pandemie dar nu iesim doar asa pentru ca se numește România...
Trebuie sa facem și noi ceva...