avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@latka, lasand vizionarii la oparte, v-am spus clar ca toata chestia asta va tine pana in 2025. Au trecut aproape 2 ani, mai sunt 3 si un pic. Apoi urmeaza alt "buhuhu". Pana atunci, aia puternici vor produce bani pe carca prostimii care accepta tot ce dicteaza politicul. In alte tari se mai protesteaza, se mai misca ceva. La noi nimic. Cand vor veni acum in toamna noile restrictii o sa fie luati ca din oala romanii.

Intre timp, raman absurditatile. De ziua marinei nu s-a permis accesul publicului, dar in acelasi timp la Costinesti aveam pe toata plaja si in apa o medie mult mai mare de 1 om/ mp (si inca avem). Si uite ca nu s-a raspandit nimic.
Pai atunci ne mai scrieti si atentionati prin 2025. Ca sa vi se implineasca profetia.
BX a scris:

@latka, lasand vizionarii la oparte, v-am spus clar ca toata chestia asta va tine pana in 2025. Au trecut aproape 2 ani, mai sunt 3 si un pic. Apoi urmeaza alt "buhuhu". Pana atunci, aia puternici vor produce bani pe carca prostimii care accepta tot ce dicteaza politicul. In alte tari se mai protesteaza, se mai misca ceva. La noi nimic. Cand vor veni acum in toamna noile restrictii o sa fie luati ca din oala romanii.

Intre timp, raman absurditatile. De ziua marinei nu s-a permis accesul publicului, dar in acelasi timp la Costinesti aveam pe toata plaja si in apa o medie mult mai mare de 1 om/ mp (si inca avem). Si uite ca nu s-a raspandit nimic.

Mie imi pare ca BX are dreptate în buna măsură.
Deja totul pare sa se ducă spre 2025 sau chiar mai încolo ca ani...

Este motivul pentru care trebuie sa știm cati sunt trecuti prin boală.
Daca știm cati sunt imunizați în marile.orase am putea estima în timp real.

Cat privește litoralul românesc ne situam undeva ca în anii din comunism când nu prea erau străini pe.litoral.
Sau anii ulteriori ...
Ne putem raporta și la.prezent .

Nu prea s-a mișcat tulpina delta în România.
Pe.litoral sunt multi romani, undeva la.99,9 %.
Noul coronavirus trebuie sa vina de undeva.
In România încă nu s-a desfășurat.
Ar fi fost o explozie foarte puternica de infectari daca tulpina delta are predominanta pe litoralul românesc.

Va fi cum am estimat eu, din păcate, in septembrie-octombrie 2021, vom avea valul 4.
Spun, din păcate, pentru ca nu vom.putea scapa dacă nu știm exact cati sunt imunizați si care sunt aceia în mod exact.
Nu merge sa te descurci pe baza de simple.presupuneri cu tulpina delta.

Eu as vrea ca România sa fie prima țară care sa iasă din pandemie dar nu iesim doar asa pentru ca se numește România...
Trebuie sa facem și noi ceva...
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti un brainstorming cu BX si hotariti-va care va fi data exacta cind iesim din pandemie.
Dvs. ziceti ca mai incolo de 2025, BX ca dupa Delta vine Buhuhu si nu mai scapam.
Dvs. ziceti c-ati estimat valul 4 prin septembrie-octombrie (ciudat, el a venit in august ), BX spune ca nu sunt valuri si totul e o conspiratie si nu a venit si n-o sa vina nimic.
Dvs.. vreti tot felul de teste, BX nu vrea, pentru ca el e imunul suprem si Delta nu se lipeste.

De aia e bine sa va puneti cap la cap si sa veniti cu o versiune unitara si coerenta.
Se cam bat cap in cap previziunile.
@latka, nu am din ce sa ies ca n-am intrat nicaieri. In rest, avem de-aface cu o mare afacere a unor Ferengi de top.

Vreti sa scapati? Pai e simplu: opriti tembelizorul.
In loc de stat dupa sperietori, ca tot vor veni altele dupa astea, mai bine ne vedem de treaba.

Apropos, ati vazut marturia doctorului din Israel in fata comisiei de acolo ?
Culmea e ca nu l-a contrazis cu nimic comisia.
Daca tot doriti informatii, cautati din alea de calitate si lasati la oprate povestile politico-propagandistice. E doar o recomandare.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)