avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Înțeleg ca statul.roman nu are bani dar ne pot ajuta altii deoarece suntem toti, toata planeta, in aceeași oala.

Si cum ne-ar ajuta altii ? Ca aici chiar nu pricep. Daca dupa dvs. testarea nu e obligatorie, cum ne poate ajuta "planeta" ? Ce are de cistigat, daca vede cum stam cu trecerea prin boala Covid-19 (sa zicem ca vine si da fiecaruia cite 1000 de euro sa se testeze :) ) ?
Sunt orașe precum București și Cluj unde ar fi bine de știut cum se sta și câți imunizați avem în total.
Nu trebuie sa dai bani la.oameni pentru ca mulți ar vrea sa știe cum stau cu imunitatea.
Mulți ar vrea sa știe dacă au avut Covid-19.

Pot fi companii sau state care sa vrea sa stie cum ar fi treaba cu imunitatea la populație mai ales ca la noi încă nu este valul 4 mare în acest moment.
Vom.vedea concret în funcție de imunitate ce iese în plin val dar vom.avea o imagine de ansamblu clara.
Toti ar vrea sa știe cât ajuta imunitatea și cât din ea exista în concret pentru ca doar asa putem înțelege cât va dura pandemia.
Nu v-ati plictisit de atâtea valuri?
Sa știm si daca ar mai fi sau nu un val 5.
Avem undeva la 60% imunizați în orașele mari, cred eu.
Mulți elevi sunt deja imunizați.
Ar ajuta sa nu se mai facă scoala online.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
,,Fostul vicepreședinte al Pfizer, Michael Yeadon, îndeamnă toate femeile aflate la vârsta fertilă să evite vaccinul anticovid: „Situația este mult mai gravă decât s-a crezut”

,,Ceea ce am descoperit este că vaccinul nu se distribuie pur și simplu prin corp și apoi se „spală” din nou, ceea ce s-a sperat. Acesta se concentrează în ovarele șobolanilor și se concentrează de cel puțin 20 de ori mai mult decât în alte țesuturi de fond, cum ar fi mușchii", a raportat el."

[ link extern ]

Pe chinezi în mod sigur i-ar interesa asa ceva deoarece ei de ani de zile se luptă sa scadă rata natalității în China.
Se spune ca și la nivel global s-ar dori asa ceva intrucat populatia lumii va rămâne fără resurse în ritmul actual de înmulțire.

Ce părere aveți despre acest articol?

Oare este valabil numai pentru Pfizer sau si pentru toate celelalte categorii de vaccinuri?

Pare sa se refere la toate în contextul prezentat, nu doar la cele cu ARN.

,,Thailanda va demara studii pe oameni pentru vaccinuri anti-COVID-19 sub formă de spray nazal"

,,Două vaccinuri împotriva COVID-19 administrate sub formă de spray nazal şi dezvoltate în Thailanda urmează să intre în etapa studiilor clinice pe oameni până la sfârşitul anului după rezultate promiţătoare înregistrate la testele pe şoareci, a anunţat miercuri un oficial guvernamental, potrivit Reuters."

[ link extern ]

Ce parere aveti?
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mulți ar vrea sa știe dacă au avut Covid-19.

Pai sa se duca sa-si faca teste. Nu am auzit de cozi la centrele de analize. Deci nu se verifica ce spuneti.

Avem undeva la 60% imunizați în orașele mari, cred eu.

Credinta v-o manifestati in alta parte, aici veniti cu probe. Ca in instante.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sa spun despre un articol fara nici o dovada, ala din activenews.ro, un site recunoscut pentru fake-uri ? Nimic.

Iar despre cunostintele dvs. despre chinezi ce sa mai spun, de mult au renuntat chinezii sa scada rata natalitatii, care a scazut semnificativ, acum se chinuie s-o creasca:
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)