avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

latka a scris:

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mulți ar vrea sa știe dacă au avut Covid-19.

Pai sa se duca sa-si faca teste. Nu am auzit de cozi la centrele de analize. Deci nu se verifica ce spuneti.

Avem undeva la 60% imunizați în orașele mari, cred eu.

Credinta v-o manifestati in alta parte, aici veniti cu probe. Ca in instante.

Gratuit s-ar duce lumea.
Pe bani, sa se testeze doar asa aiurea nu le arde.
Este 100 lei un test.
Statul ar trebui sa cunoasca situatia cu imunitatea la modul general.
Despre aceasta era vorba...
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021

latka a scris:

Ce sa spun despre un articol fara nici o dovada, ala din activenews.ro, un site recunoscut pentru fake-uri ? Nimic.

Iar despre cunostintele dvs. despre chinezi ce sa mai spun, de mult au renuntat chinezii sa scada rata natalitatii, care a scazut semnificativ, acum se chinuie s-o creasca:
[ link extern ]

Deja nu mai contează dacă sunt pana în trei copii.
Aceasta pare sa fie ideea...

Totuși, dacă vaccinul ar afecta natalitatea ar fi o rezolvare partiala a înmulțirii populatiei planetei.
În fine...lipsa de resurse din viitor este o problema reală.
Asa mi-a închis mie gura o.cunostiinta când ma tot ambalam cu covidul și ca nu a fost oprit desi se putea sa ceva, în opinia mea.

Acum nu se mai poate asa ceva si de aceea trebuie lamurita problema cu imunitatea pe total in mod zonal sau regional.

Mi-a arătat în timp real câti se nasc și câți mor.
O viteza extrema la natalitate in întreaga lume.
Mortalitatea este în mod covârșitor depășită.

Ar fi o posibilă soluție ca sa nu mai fie războaie la nivel mare de tot.

Vom vedea insa în viitor.
Ar fi interesant de văzut o statistica din care sa rezulte situatia cu persoanele vaccinate care au născut.
Oricum, se zicea ca nu este recomandabil ca femeile gravide sa se vaccineze.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Gratuit s-ar duce lumea.
Pe bani, sa se testeze doar asa aiurea nu le arde.
Este 100 lei un test.
Statul ar trebui sa cunoasca situatia cu imunitatea la modul general.
Despre aceasta era vorba...

E fain asa sa jonglati cu ipoteze, bani si alte cele, ca nu e nimic al dvs.. Si aveti o curiozitate, citi s-au imunizat. Spre stiinta dvs. un astfel de test nu va spune ceva cu certitudine, e un test de anticorpi la un moment dat. Imunitatea e un concept mai larg si mai complex, care nu se rezuma doar la acel test.

Sa cheltui 100 X 18 000 000 RON = 1 800 000 000 RON = 360 000 000 euro pentru curiozitatea dvs. nu vi se pare exagerat ?
Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
latka, utilizator
Cei care au trecut prin boală sunt asimilați persoanelor vaccinate.
Nu se cere dovada ca s-a trecut prin boală?
La ce se mai cere dacă nu ajută?
Ei spun ,,imunizat prin boala".

Ai un interval de referință de 6 luni de la o testare generala.
Asa se poate afla dacă vei avea un nou val sau nu.
Ori...sa privești la.orizont si sa te întrebi....va mai veni sau nu și valul 5?
Valul 4 se vede deja.
Eu îl vedeam de când de abia începuse valul 3...
Ultima modificare: Joi, 12 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dovada trecerii prin boala se cere persoanelor care sunt inregistrate oficial. Ea exista deja si e data de DSP.
Cei care s-au tratat singuri se pot testa la fel, sa se testeze atunci, statul nu e obligat s-o faca.
Asa ca nu mai intrebati inutil, se stie situatia persoanelor care au trecut prin boala.
Iar testul de anticorpi, ala de 100 de RON, e cam inutil si neconcludent, dupa un interval de timp.
Dvs. l-ati facut ?

Daca sunteti atit de vizionar, spuneti-ne si noua, sa nu murim prosti, cind va veni valul 5 ? Cit de mare va fi ? Va fi si un val 6 ?

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)