Principiul juridic este acelasi, fie el si virtual, e vorba de acces neingradit. Altfel putem spune ca ICCJ a gresit, FB e proprietate privata, daca ne luam, cum ati spus, "dupa principii generale".
Aratati-mi legea, cum spune ca e intr-o scara de bloc ?
Off-topic: "ginduri" se scrie "gînduri", cu î din i, de catre cei care stiu gramatica si ceva istorie lingvistica. In revistele de cultura asa se scrie.
"În Academie, în momentul în care s-a votat treaba asta, erau doi lingviști.
Unul a votat împotrivă, celălalt s-a abținut. Și specialiștii din exterior au fost ignorați – pentru că profesori și lingviști din toată țara s-au opus atunci inițiativei – și discuția științifică nu a avut loc. Cu alte cuvinte, niște indivizi care au treabă cu limba cum am eu cu fotbalul (spoiler: n-am) au stabilit că de atunci se schimbă regulile de scriere, dintr-o obsesie legată de tarele comunismului, fără să ia în seamă argumentele științifice – de parcă așa scapi de rămășițele comuniste: prin înlocuirea unor litere. Trebuie să menționez și că lingviștii din Republica Moldova s-au opus vocal atunci, pentru că acolo doar ce se adoptase româna ca limbă de stat, și o nouă reglementare le-ar fi îngreunat eforturile de a o vedea implementată, însă au fost și ei ignorați."
[ link extern ]
[ link extern ]