giv a scris:
1. Calea de acces in locuinta din holul comun si spatiul de la usa de la intrare (ma mir ca puneti o asemenea intrebare de copil de 5 ani).
Ce e aia calea de acces in locuinta ? Definiti-o exact, dimensiuni. Cit de mare e spatiul de la usa de intrare care va apartine ? Aratati-mi legea care va da dreptul la aceste suprafete. si unde le descrie si pozitioneaza. Nu va mai mirati, ci dovediti.
2. Art. 26, 27, 31, 44 din Constitutie ca repere generale. Multe altele in subsidiar.
Ma faceti sa rid. Aveti domiciliul pe casa scarii si e un spatiu intim ? Locuiti cu familia pe hol ? Si ce are spatiul public cu dreptul la informatie ? :) Iar legatura dintre spatiul public si dreptul la proprietate privata chiar nu o inteleg.
[ link extern ]
3. Nu a zis nimeni ca faci ce vrei, dumneavoastra ati spus asta. Eu am spus ca faci cu respectarea legii (iar dati pe langa si bagati minciunele sa pareti mai credibil).
Ia sa vedem mincinosul:
"
Daca proprietatea este privata poti pune restrictii, si stabili reguli, clar" Ia cercetati cui apartin cuvintele..
4. Dati-mi unde scrie negru pe alb in lege, altfel e parere. Eu v-am aratat pe textul legii ca scrie altceva in rapsunsurile precedente.
Ce sa va dau ??? Cine a enuntat acel principiu de drept, haida de. Daca-mi amintesc bine, provine din dreptul roman (Ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus = Unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem). Daca tot v-ati bagat sa-mi dati exemple (aiurea) din legea fundamentala, de ce nu cititi despre principiile de drept. Eu v-am spus ca nu va pricepeti, dar nu vreti sa acceptati asta.
5. Eu zic ca e abureala ce spuneti si doar partial adevarat.
O sa revin la institutiile abilitate (care se bat cap in cap in raspunsuri) pana lamuresc problema.
Daca nu vreti sa fiti "aburit", v-am mai spus, repet acum, cumparati consultanta juridica.
6. "(1) Sunt izvoare ale dreptului civil legea, uzanțele și principiile generale ale dreptului.
(2) În cazurile neprevăzute de lege se aplică uzanțele, iar în lipsa acestora, dispozițiile legale privitoare la situații asemănătoare, iar când nu există asemenea dispoziții, principiile generale ale dreptului."
[ link extern ]