avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Definitia a ceea ce reprezinta "spațiul public"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Definitia a ceea ce reprezinta "spațiul public"

Buna ziua.

Ma intereseaza daca exista vreo lege prin care sa se reglementeze explicit ce reprezinta notiunea de "spațiu public".
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 13:37, 25 August 2020
Asa e, nu am dreptate, am obsesii, dar nu aveti nici o dovada, drept pentru care nu ati avut ce mai spune.
Sa va raspunda cine doriti dvs., nu pot sa bag si-n "traista".
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2020
latka, utilizator
Buna ziua.
Din corespondenta purtata cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal si politie mie imi rezulta ca notiunea de spatiu public este interpretabila in functie de context. Este relativa la situatie si perspectiva celui care analizeaza o situatie.
Nefiind reglementata expres notiunea in legislatie si fiind relativa la interpretare un spatiu poate fi considerat si public si nepublic in functie de context.
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, vorba unui bufon de presa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari sonerie video giv giv Buna ziua. Vreau sa montez o sonerie care are sistem de comunicatie video-audio. Gen...vine omul la usa si apasa butonul. Soneria are o camera video care se ... (vezi toată discuția)
Dreptul de acces la proprietate arockz arockz Salutare la toata lumea. Rog un jurist sau un avocat sa ma ajute cu un punct de vedere la o \"mica\" nelamurire. Desigur ca si alte pareri sunt ... (vezi toată discuția)
Loc parcare reședință am achiziționat o locuință dar nu ... CM1968 CM1968 Loc parcare reședință Am achiziționat o locuință dar nu am cumpărat și loc de parcare,locuri care se puteau cumpăra odată cu achiziționarea ... (vezi toată discuția)