avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am doi copii. O fetița de doi ani și un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am doi copii. O fetița de doi ani și un băiat de ...

Buna ziua. Am doi copii. O fetița de doi ani și un băiat de 3 ani jumate. Ambii copii sunt născuți in Londra. Nu sunt căsătorit. 5 ani am locuit acolo in care am muncit iar mama a avut grija de copii. De o luna ne-am întors in România iar mama a plecat înapoi in Anglia cu motivul ca nu ma mai iubeste și ca nu mai vrea sa fim împreuna. A vrut sa ia fetița cu ea dar nu am fost de acord. Acum locuiesc la tatăl meu. Mi-a lăsat o casa mie (sunt doua in aceeași curte). Eu am grija de copii in totalitate. Încerc sa o aduc la sentimente mai bune pe mama sa se întoarcă acasa sa reunim familia dar m-a blocat peste tot inclusiv pe telefon. Îmi pare rău ca s-a ajuns aici. Ce șanse am in instanța sa obțin autoritatea părintească si domiciliul copiilor la mine? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:35, 7 August 2020
Ea îl suna pe tatăl meu sa vadă copiii. Doar ca tata nu poate fi tot timpul la dispoziția ei pentru asta
tatal dvs sa o ignore, ca nu pe el trebuie sa il sune
Ce șanse are ea dacă merg intr-un proces sa ia copiii afara din țara? Mulțumesc din suflet tuturor
Nu mama ei este de vina ci partenera. Este o înșelătorie pe care o practicam fără sa vrem când spunem ca cutarica ne iubește dat se baga altcineva și din cauza aceasta.... Ea nu va mai vrea și dat fiind faptul ca a lăsat pana și copii as zice ca deja are pe altcineva, cel puțin asa se vede de la mine în acest moment.
Probați faptul ca v-a blocat peste tot ca să cereți autoritate părintească unica dat fiind faptul ca e imposibil de luat decizii sau de făcut ceva împreună cu o persoana care nu dorește sa comunice. Dacă e o urgenta medicala cu copilul sau dacă e ceva important legat de minori și e nevoie și de consimțământul ei cum sa fie contactata pe un telefon blocat? Tatăl dumneavoastră sa nu ii mai răspundă la telefon sau sa ii zică clar ca nu a făcut copii cu el și ca nu ii poate oferi nici o informație.
Încercați sa ii dați mail sa ii spuneți ca sunt cheltuieli cu copii și dacă dorește sa participe cu ceva, tot asa sa aveți dovezi ca nu e o mama responsabila și ca nu se ocupa de copii.
Aveți toate șansele sa obțineți domiciliul copilului la dumneavoastră și cu un avocat mai priceput chiar autoritatea părintească unica.
Nu mai încercați sa va împăcat, știind ca are ușa deschisa se comporta în ultimul hal. Mergeți în instanta, vedeți-vă de copii, continuați-va viata în pace și liniștit ca lumea nu se oprește aici.
are si ea sanse destule.. mai ales daca vrea sa ii ia si daca o sa actioneze curand.. pt ca o sa vina si ea in instanta cu varianta ei si poate e alta fata de a dvs, plus ca cei mici au stat pana acum o luna, doua, in Anglia..

Michel67 a scris:

Ce șanse are ea dacă merg intr-un proces sa ia copiii afara din țara? Mulțumesc din suflet tuturor

ar trebui sa mai asteptati cu procesul, sa va faceti probe destule cu care sa dovediti ca nu ii pasa de copii, ca nu ajuta la intretinerea lor, ca dvs sunteti in stare sa le oferiti copiilor ce le trebuie, ca sunt bine ingrijiti, ca va ocupati de ei, ca e in interesul copiilor sa ramana cu dvs in Romania.

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minori cristina888 cristina888 Buna seara. Verisoara mea D., domiciliata in orasul G. vrea sa divorteze de sotul ei. (motive: neintelegere, infideliatate). Mentionez ca exista 2 copii ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa plece copilul de langa mine gabygabriel5 gabygabriel5 buna ziua! as dori sa stiu si eu care sunt sansele mele de a castiga custodia copilului(in varsta de 2 ani si 7 luni) in urmatoarea situatie: am divortat acum ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori la tata...este posibil in cazul meu? Efrem123 Efrem123 Buna ziua, Sunt tatal a 4 baieti de 5,6,7 si 8 ani. Am divortat de mama lor pe cale amiabila, imediat dupa nasterea ultimului baiat. Cum in Romania am ... (vezi toată discuția)