Buna ziua. Am doi copii. O fetița de doi ani și un băiat de 3 ani jumate. Ambii copii sunt născuți in Londra. Nu sunt căsătorit. 5 ani am locuit acolo in care am muncit iar mama a avut grija de copii. De o luna ne-am întors in România iar mama a plecat înapoi in Anglia cu motivul ca nu ma mai iubeste și ca nu mai vrea sa fim împreuna. A vrut sa ia fetița cu ea dar nu am fost de acord. Acum locuiesc la tatăl meu. Mi-a lăsat o casa mie (sunt doua in aceeași curte). Eu am grija de copii in totalitate. Încerc sa o aduc la sentimente mai bune pe mama sa se întoarcă acasa sa reunim familia dar m-a blocat peste tot inclusiv pe telefon. Îmi pare rău ca s-a ajuns aici. Ce șanse am in instanța sa obțin autoritatea părintească si domiciliul copiilor la mine? Mulțumesc
Nu cred ca e vorba de Hărțuire deoarece eu doar încerc sa ii zic cât de importantă e familia , ca ce face e greșit etc. Vreau doar sa fim împreuna dar dacă nu vrea și nu vrea nu mai pot face nimic. Mi-am jucat toate cărțile dar se pare ca in zadar.
Pare ca încercați sa ii ziceți cam mult, ați fost și pana în Anglia, poate dumneavoastră nu considerați hartuire însă mama și un judecător o pot interpreta asa.
Cât despre bani, nu v-am zis sa ii cereți pentru ca nu va puteți descurca ci pentru a va fi mai ușor în instanta după. Asa mama poate veni și zice ca nu a știut ca aveți nevoie de bani și din cauza asta nu a trimis. Dacă însă civilizat atingeți subiectul și ii amintiți ca e și responsabilitatea ei de care nu se achita și dansa tot nu face nimic, va fi dificil sa probeze mai încolo dragostea și grija și sa ceara eventual copii la ea.
De acum înainte nu o mai căutați. Va suna pentru copii e ok, ii dați copii, nu va suna, asta este. Atenție, dacă vine sa vadă copii posibil sa încerce sa plece cu ei, poate sa ii vadă doar în casa în prezenta dumneavoastră și pentru mai mult sa se adreseze instantei.
De acum înainte acționați cu cap și strângeți probe.
Astăzi dimineața m-a sunat iar la ora 8:20. Am răspuns am vorbit cu ea și a văzut copiii. Ma ajuta in instanța dacă înregistrez convorbirile? Screen recording. Cu video? Mi-a zis sa ii duc copiii in Anglia ca nu conteaza ce face ea și unde sta copiii trebuie sa fie cu ea. Mulțumesc
Ați întrebat-o de bani?
As zice sa nu întrați în discuții cu doamna. Ii spuneți ca nu se pune problema sa vina copii acolo și ca nu este un subiect pe care sa discutați. Fără alte detalii.
Sa înregistrați sa dovediți ce?
Nu, nu va ajuta. Trimiteți mesajul cu contul dumneavoastră și rugat-o sa participe financiar cu cât considera.
Totul simplu, câteva cuvinte. Inrest nu va mai bateți capul. Dorește copii în Anglia? Și eu as dori sa fiu acum pe o plaja în Maldive. Doritul e gratis.
Însă începeți sa întrebați în scris de bani odată.