avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am doi copii. O fetița de doi ani și un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am doi copii. O fetița de doi ani și un băiat de ...

Buna ziua. Am doi copii. O fetița de doi ani și un băiat de 3 ani jumate. Ambii copii sunt născuți in Londra. Nu sunt căsătorit. 5 ani am locuit acolo in care am muncit iar mama a avut grija de copii. De o luna ne-am întors in România iar mama a plecat înapoi in Anglia cu motivul ca nu ma mai iubeste și ca nu mai vrea sa fim împreuna. A vrut sa ia fetița cu ea dar nu am fost de acord. Acum locuiesc la tatăl meu. Mi-a lăsat o casa mie (sunt doua in aceeași curte). Eu am grija de copii in totalitate. Încerc sa o aduc la sentimente mai bune pe mama sa se întoarcă acasa sa reunim familia dar m-a blocat peste tot inclusiv pe telefon. Îmi pare rău ca s-a ajuns aici. Ce șanse am in instanța sa obțin autoritatea părintească si domiciliul copiilor la mine? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:35, 7 August 2020
ordonanta pt ce, care va e urgenta ?
Nu știu de ce mai postați dacă oricum nu pare ca ascultați nici un sfat. E în interesul dumneavoastră sa țineți cât mai mult copii. Lăsați mama sa deschidă orice acțiune.
Cat despre ordonanță ați fost întrebat foarte frumos mai sus care ar fi urgenta.
Cea mai mare temere e sa nu ia copiii in Anglia. Sunt puțin disperat in legătura cu asta. Mi-e sa nu își ia casa acolo și sa ceara copiii sa stea acolo.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asta nu puteti evita, va veti judeca atunci si instanta va hotari.
un proces acuma nu va ajuta cu nimic, mai aveti rabdare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minori cristina888 cristina888 Buna seara. Verisoara mea D., domiciliata in orasul G. vrea sa divorteze de sotul ei. (motive: neintelegere, infideliatate). Mentionez ca exista 2 copii ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa plece copilul de langa mine gabygabriel5 gabygabriel5 buna ziua! as dori sa stiu si eu care sunt sansele mele de a castiga custodia copilului(in varsta de 2 ani si 7 luni) in urmatoarea situatie: am divortat acum ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori la tata...este posibil in cazul meu? Efrem123 Efrem123 Buna ziua, Sunt tatal a 4 baieti de 5,6,7 si 8 ani. Am divortat de mama lor pe cale amiabila, imediat dupa nasterea ultimului baiat. Cum in Romania am ... (vezi toată discuția)