deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.
Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???
Va multumesc am luat aminte la sfaturile dv. suna complicat si nu cred ca voi putea face ceva singura sper sa gasesc un avocat la fel de de citit ca dv. care sa se descurce.
Multumesc si multe succese profesionale va doresc
Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Veniturile cu caracter permanent intr-o societate comerciala banuiesc ca sunt usor de manipulat in fovoarea sa. In concluzie, ma pot baza doar pe salariul sau de 500 de lei -care sunt mai nimic. Am omis sa va spun ca mai plateste o pensie alimentara altui copil dintr-o relatie anterioara. Eu sunt intr-o situatie delicata fizic si financiar ( copilul de 5 luni,etc) , astfel ca nu-mi permit un avocat sa ma reprezinte, asa cum are el.Trebuie sa ma ocup personal de aceasta situatie. Insa nu stiu pasii ce trebuie urmati si unde sa ma duc. Presupun ca primul pas este sa depun un document prin care sa solicit '' incredintarea/ custodia copilului'', dar unde? Nu-mi permit sa alerg in brate cu un copil de 5 luni.
Doamna, nu vad de ce nu va permiteti un avocat.
O consultatie juridica nu e capat de lume ca pret, iar o reprezentare pe timpul procesului se recupereaza in cateva luni... prin executarea dumnealui.
Nu prea va veni nimeni la dv. sa va intrebe: nu aveti cum sa umblati sa ve rezolvati problema, nici bani sa platiti pe cineva? Daca asa e situatia, atunci linistiti-va ca nu se va rezolva nimic. Pai cum sa se intample? :-/
Mai ales ca un avocat poate intelege situaytia si evni si la dv... eu merg si la clienti acre se pot deplasa, care nu-s retinuti de nimic, darmite cand e o asa problema...
Trebuie neaparat sa aveti in vedere faptul ca trecerea timpului va dezavantajeaza, ca veti obtine pensie numai incepand cu luna in care depuneti cerere in acest sens. Asa incat, decat sa mai asteptati 5 luni, luati un avocat acum care va obtine cu 5 luni mai devreme pensie si asa, poate, se acopera cheltuielile lui.
Va doresc multa bafta si un copil sanatos! Sa va bucurati de el! :kissing:
Este posibil ca doamna sa fie de un bun simt cu totul si cu totul iesit din comun si sa realizeze ca nu isi permite sa plateasca un avocat.
Pentru o consultanta juridica isi va putea permite un avocat dar pt reprezentare probabil ca nu poate.
:offtopic:
Nu stiu daca este de datoria noastra sa intrebam sau sa judecam oamenii de ce nu-si pot permite sa apeleze la un avocat ....:)
Doamna a postat un mesaj prin care solicitati un sfat referitor la o problema cu care se confrunta.
....
In speta, trebuie sa se deschida actiune in instanta impotriva tatalui coplilului dvs si prin care sa solicitati incredintarea copilului si obligarea tatalui la plata pensiei alimentare.
Salariu
ContSters146685
Buna ziua.
M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala
pitici
Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale
enco
Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)