deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.
Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???
Pentru a nu avea probleme cu plata pensiei ar fi bine sa va intelegeti la o suma care sa nu dea nastere la neintelegeri care sa va forteze sa procedati la executarea silita.
Va multumesc pentru raspunsuri....oricum sper sa reusesc sa ma tin tare pe pozitie desii uneori bat in retragere....daca eu deschid actiunea de divort si el este in Canada cum se va proceda si cam cat ar dura procesul?....m-am inteles cu el sa inaintez divort din culpa comuna pentru a fi cat mai scurt si sa-l anunt pentru a venii in tara?in cazul in care nu va veni din motive stiute doar de el....ce se va intampla?se va judeca in lipsa sau cererea va fi nefondata?....si imi recomandati sa apelez la un avocat care sa ma reperezinte in proces?.....Va multumesc!
E cam dificil sa faceti totul singura... aveti procedura cu strainatatea, dovedire venituri externe...
Pentru toate aceste motive, va recomand intai sa mergeti la o consultatie juridica si sa va explice avocatul acela cam in ce consta. Apoi puteti evalua in ce masura este posibil sa faceti intreg demersul singura.
Daca nu va angajati un avocat puteti avea surprize neplacute in sensul ca cererea sa fie neintemeiata.
Trebuie rezolvata problema procedurii citarii si acest lucru nu il poate face decat avocatul care se va ocupa de caz.
Noi daca va dam sfaturi mai rau va incurcam pt ca daca va prinde instanta se va supara.Variantele pot fi mai multe.
Salariu
ContSters146685
Buna ziua.
M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala
pitici
Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale
enco
Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)