avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intreþinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intreþinere

buna tuturor,

deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.

Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???

va multumesc
Todinca, vad ca nu ai inteles faptul ca domiciliul paratului este indicat de reclamant in cererea de chemare in judecata.
Nu ai inteles la ce ma refeream.De aceea nu pot sa dau sfaturi.
Indicarea domiciliului paratului are o anumita importanta.Sunt convins ca sti acest lucru.

avocat Claudiu Lascoschi

[sugestie admin @ avocat_lascoschi... : va rog sa incetati discutiile cu ceilalti utilizatori si sa va limitati doar la cel care pune intrebarea ]
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2008
Admin, administrator
Stimate domn, aici explicati o situatie unei persoane care a intrebat, nu va combateti sau sfatuiti ceilalti avocati. Ce stiu ei sau nu NU VA PRIVESTE! Numai prin argumentare veti putea sa va impuneti un punct de vedere, pe care din pacate nu vi-l argumentati si in plus va adresati nepoliticos unei doamne.
ContSters20980, utilizator
Ideea cu evitarea discutilor cu ceilalti utilizatori imi pare buna dar daca va uitati cu atentie altii au facut remarci total nepotrivite pe care ma abtin sa le comentez.Ma refer la Todinca.
Eu scriu cateodata fara sa precizez exact ce gandesc din anumite motive si am considerat totusi normal sa dau raspunsul precizator.Eram obligat de imprejurari.
In general dau raspuns persoanei care intreaba si de cele mai multe ori prefer sa procedez asa.
Poate ca pare greu de crezut dar eu o apreciez mult pe Todinca.Munceste foarte mult si este silitoare.

O rog pe Todinca ca pe viitor sa nu mai citeze decat daca se intelege in mod explicit ceea ce am scris.Altfel, exista riscul sa traga concluzii eronate si nefondate, caz in care va trebui sa ii raspund.

De asemenea, ii rog pe cei care nu vor sa discute cu mine sa imi trimita un mesaj privat prin care sa ma anunte despre dorinta lor.Eu personal nu am nimic cu nimeni si pot spune ca le voi respecta dorinta.Doar sa ma anunte si nu le voi mai raspunde intrucat este posibil ca unii avocati, consilieri, etc sa vrea sa dicute cu mine.
Cred ca este o modalitate buna de a pune in practica ideea despre care facem referire la inceput ( in primul rand).

avocat Claudiu Lascoschi
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Cu scuzele de rigoare, in cazul in care considerati ca l-am atacat pe Elis.

Incercam sa arat faptul ca o persoana fara cunostiinte juridice nu se poate descurca si ca nu poate intelege codul de procedura civila.
De aceea, chiar nu pot sa inteleg cu ce l-am jignit pe Elis.Poate imi explica si mie cineva.

avocat Claudiu Lascoschi

Domnule avocat, daca spuneati despre mine ca nu am cunostiinte juridice, mai intelegeam, eu sunt economist. Consider ca atitudinea d-stra e putin agresiva, mai ales cand este vorba de un coleg de breasla. Este un forum deschis, unde putem colabora, putem invata unul de la celalalt. Nimeni nu le stie pe toate, putem impartasi celor de pe forum din experienta noastra.
Refweitor la ce ati scris -"Todinca.Munceste foarte mult si este silitoare. Va comportati ca la scoala, cand pofesorul are nota si catalogul si astfel el este cel mai tare.

O seara buna .
Angelica Ioan
Stimata Angelica Ioan, nu ma refeream la faptul ca Elis nu are cunostinte juridice.Doamne fereste.
Ma refeream la faptul ca un neinitiat ( adica nu Elis ca sa fiu clar) nu se poate descurca cu codul de procedura civila.
Eu sa va spun sincer, atunci cand eram student l-am invatat pe dinafara ca sa il pot intelege clar.Altfel, existau lucruri care nu le intelegeam bine.
De aceea am recomandat un avocat.Un neinitiat nu se poate descurca singur.
Nu am sustinut niciodata ca in privinta cunoasterii legii ar exista diferente intre avocati si consilierii juridici.
De aici apare si nedumerirea mea.
Probabil ca in scris nu rezulta clar ideea pe care vreau sa o expun si de aici apar tot felul de interpretari si rastalmaciri.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Salariu ContSters146685 ContSters146685 Buna ziua. M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala pitici pitici Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale enco enco Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)